(advertentie)

'Anass is met man het bos ingegaan'

WASSENAAR - De 13-jarige Anass Aouragh die sinds woensdagavond vermist wordt, is misschien met een man het bos in gegaan. Een moeder vertelt aan Omroep West dat haar zoontje dat woensdag gezien heeft.

Haar zoon zag Anass Aouragh rond 19.30 uur het bos bij de Katwijkseweg ingaan met een man in een grijze joggingbroek en rende daarna in paniek naar huis.

De politie zoekt nu bij de Katwijkseweg met een helikopter en grondpersoneel.  

Fiets gevonden

Anass Aouragh kwam woensdagavond niet terug na het rondbrengen van folders in de wijk Oostdorp. Zijn fiets werd teruggevonden op de Katwijkseweg bij recreactiepark Duinrell. 

De politie heeft een amber alert uitgegeven. Woensdagavond is er al gezocht bij zijn vrienden en andere plekken waar hij zou kunnen zijn, maar daar is hij niet gevonden. 

Foutje gezien?

Audio: Politie zoekt verder Anass Aouragh

Reacties

Wat heeft de moeder met dat verhaal van die jongens gedaan die avond?
Heeft zij dat die avond meteen aan de politie verteld?

En als dit verhaal echt waar is, hoe zeker zijn ze dat het Annas was? Kenden ze Annas zelf en hebben ze hem gezien of dachten ze achteraf dat het Annas wel moet zijn geweest. En hadden die man en "Annas" hun ook gezien? en probeerde Annas niet weg te vluchten ofzo?
Ik vind het een bijzonder verhaal, alles kan natuurlijk, maar als ze zeker zijn dat het Annas was moeten ze toch meer info hebben en als ze weggerend zijn en bang waren neem ik aan dat ze de politie meteen gebeld hebben toch...??

Echt erg wij wonen in katwijk. En kregen ineens deze nieuws binnen echt vreselijk een jongen van13 moet niet nu al zijn leven beeindegen. Ik hoop dat die vent snel opgepakt wordt. Sterkte familie en ouders. Wij treuren met jullie mee

Kunnen we niet eens gaan stoppen met die rare discussies?????? Er is een jongetje vermoord van 13 jaar!!!. Het zal je kind maar zijn. Denk daar eens aan!!

Discussies zijn niet raar, mensen zijn raar.

Waarlijk, aan Allah behoort wat van Hem is en hetgeen wat Hij geeft is van Hem en Hij heeft voor alles een tijd bepaald. Wees geduldig en vertrouw op Allah.

Dit is nou de reden waarom ik zo overbezorgd ben over mijn eigen kinderen. Ik kan ze nooit alleen laten. Te bang dat er wat gebeurt of dat ik ze nooit meer zie om welk reden dan ook. Maar de lot hebben we niet in handen. Zijn tijd is gekomen. Allahoe Akbar

Henk Bres wat is er met je handtekeningen gebeurd?

En woont onze toekomstige koning niet hier in de buurt?
Hoop dat hij zich dit ook aantrekt.

SAY

R.I.P jongen wie je ook mag zijn.

nog klopt niet geloof ik deze boy had recht op zn leven.

al met al gaat het hier om een ventje van 13 dus is respect wel op zn plaats.
Wat er ook is gebeurd deze jongen had nog niet dood gemoeten mijn inziens.

Ongelofelijk wat er is gebeurd! Er is 1 ding wat ik niet begrijp: de jongen die zag dat Anass mee ging in de bos vond dat de man "eng" eruit zag.. Waarom heeft hij niks verteld tegen zijn ouders of politie? En als zijn moeder het wist... Waarom is de politie niet ingelicht?
Het is mogelijk geweest dat Anass nu nog had geleefd. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!
Bah... Wedden dat het een Hollander is die dit op zijn geweten heeft?

Monique, helemaal met je eens.

Als ik soms kinderen zie met ""enge"" mensen blijf ik gewoon staan of loop er achter aan.

HOOP nu dat er een ANTI pedofielen LENTE uitbreekt in dit land.
Zoiets had ik eigenlijkal verwacht na die viezerik in die creche daar in A''dam.
Maar de ouders slapen.

En er was enkele weken geleden een ANONIEM die zei dat vrouwen na een bepaalde tijd niet op
straat moesten gaan.
Dit jochie "" ANONIEM"" liep gewoon overdag op straat.
Maar ANONIEM als je een man bent, begin dan je ZIEKE broeders eens tot andere gedachten te brengen of ben je er zelf zo een?

SAY

Begin dan bij fde ministeries.

ER is nog niets duidelijk over de doodsoorzaak dus voorbarige conclusie,tenzij u er meer van weet.

Wat een smakeloze laatste opmerking, ga je heel hard schamen! En dat terwijl er zoiets vreselijks is gebeurd.

ik was ook kind door vreemde man mij lokken daarom nu ook gebeurt ik bid je kind naar paradijs in rust >>allah weet wie gedaan >>boete >>kind is onschuldige mens en kwijt >>ik belooft over bewijzen >>allah voel mee over onschuldig kind
amien ouders en familie zeggen allah voel mee
ik voel verdietig en ik ook pijn en hartverscheurd >>ik mis anass aouragh naar paradijs

op google kan je een vertaalmodus aanzetten dus eerst daar typen dan begrijpen wij t ook.
en mocht je echt een moslim zijn dit raakt ons ook.
Maar het is nog steeds niet duidelijk wat er is gebeurd dus laten we allen afwachten;.

Din, wat bedoel je met dat jij als kind door een vreemde man gelokt was en dat DAAROM nu dit is gebeurd met Anass, de spel en taalfouten liggen er bij mij ook veel te dik bovenop, hele vreemde reactie, welke bij mij toch ernstige vraagtekens oproept.

Buiten dit om, is het natuurlijk verschrikkelijk als je kind vermist is en de volgende dag dood gevonden wordt, nachtmerrie! Hoe moeten de ouders en andere naasten dit ooit verwerken?

Op dit moment is het afwachten op het onderzoek, of die het zich zelf heeft een gedaan of iemand hier gestraft voor moet worden.
Erg is het zeker en als iemand hier schuld aan is verdiend die zeker een zware straf.
Het is ook waar je kan ze niet vergelijke met een normaal mens, maar dit is toch ook geen normaal gedrag iemand die zoiets zou doen is ziek.
En hoort naast de gevangenis in een inrichting thuis want als je zo bent zit er daarboven zeker een steekje los.

Laten we eerst afwachten wat er precies gebeurd is voordat we weer pedofielen de schuld gaan geven. Tenslotte zijn dat ook mensen als U en ik.

pedofielen vergrijpen zich niet aan kinderen, wel de pedoseksuelen. Dit zijn vaak getrouwde en onopvallende figuren. En in de meeste gevallen ook zelf ooit slachtoffer geweest

Tuurlijk, Martijn.

Zieke mensen zijn het je kan deze mensen echt niet vergelijken met normale mensen tenzij je zelf pedo bent.

Daarom worden (vermeende) pedo's in de gevangenis ook altijd op de huid gezeten en zitten ze vaak vast in een apart celblok.

Waarom zouden we? Bij allerlei andere artikelen hier krijgt de getinte medemens altijd meteen de schuld. En dan hoor ik je niet protesteren.

Ik wens de ouders en familie heel veel sterkte met het dierbare verlies van hun zoon.
Het is verschrikkelijk en onbegrijpelijk wat hier gebeurd is.
Ik hoop dat de dader snel opgepakt en berecht wordt.
Ooit komt de dader toch bij de grootste gerechtshof en dat is god.
Insa allah dat annass een mooie plekje in de hemel krijgt.

Ik leef met jullie mee heel veel sterkte.

dierbare verlies????
moet denk ik zijn t verlies van hun dierbare verder sta ik wel achter je tekst hoor,een ventje van 13 moet er niet zo snel uitgaan

Amen

is er bij soms ooit de diagnose hypomanie vastgesteld

Ik noem het liever gezond enthousiasme.

Tsja, om 19:30u op een doordeweekse dag met een man in joggingbroek het bos in, wat zou die man nou willen van zo'n fris Marokkaans jongetje?

krijg jij nooit geen kramp in je handen

Ik krijg ooit wel kramp in mijn handen. En dan stop ik wel.

Kan jij niet eens een keer opzouten met je reakties op werkelijk elk bericht; is het soms een dwangneurose die jou parten speelt??

En wanneer kruip jij eens terug in Studio 100?

neem een joint man dan wordt je rustig

Kamillethee is goedkoper en minder slecht voor je hersenen.

Het is de bedoeling dat je een begripvolle reactie plaatst. Het kan zijn dat de familie, kennissen bekenden van het slachtoffer dit ook lezen. Ze verwachten hier steun en geen grappen die niet grappig zijn. Mensen zijn verdrietig hebben pijn zijn door deze gebeurtenis ziek van geworden.
Beetje begrip aub.

Laatste keer dat ik keek was dit een nieuwssite en geen openbaar condoleance-register. Ik had ook graag dat het daar niet in ontaardt door al die mensen die zonodig hun medelevende keuteltje kwijtmoeten.

Internet is een zeer open medium, dus reacties van allerlei aard kun je gewoon verwachten. Het lijkt me ook veel verstandiger dat familie en vrienden van het slachtoffer geen aandacht schenkt aan wat er allemaal in de media geroepen wordt, maar zich alleen direct laat informeren door de autoriteiten. En dat men steun zoekt bij elkaar.

De reacties hier zijn meer bedoeld om eens na te denken over hoe we incidenten als deze kunnen voorkomen: Dus suggesties voor hoe je op je kinderen kunt letten, waar je kinderen voor kunt waarschuwen, hoe we onze samenleving kunnen zuiveren van actieve pedofielen, etc.

Kijk nu heb je een punt.

Wat is dit voor een ziekelijke reactie?! Als je niets te melden hebt, hou dan je onverschillige commentaar voor je!!

Jeez, je lijkt wel een zo'n opgefokte Marokkaanse. ff chill, veel PVV-gezinden die hier reageren.

Dennis... doe effen ormaal man..Zullen wij (satudarah) eens het bos in nemen.. geef je adres maar komen wij jou halen

Satudarah? Dat clubje molukse bejaarden te motor? Ga eerst je schulden afbetalen man ...

@ Cool: Hahaha! Ik moest echt lachen om jouw reactie. @ Familie van: Ja, dat dacht ik vroeger ook. Maar goed, een beschermde opvoeding in een getto is achteraf toch wel effectief gebleken; zeker als ik kijk naar het gros van mijn buurtgenoten die allen hun leven hebben weggegooid. Ik ben toch wel behoed voor bepaalde zaken die niet echt koosjer zijn.

Die onzekerheid en angst moet onbeschrijfelijk zijn. Familie, heel veel sterkte en hopen op een goede afloop.

Ik ben tot mijn 18e levensjaar altijd naar school gebracht en van school opgehaald. Buiten spelen mocht ik wel, maar altijd onder toezicht van een van mijn ouders; nooit alleen. Als kind begreep ik het nooit. Maar nadat ik volwassen geworden was en ik percipieer hoeveel incidenten zich hebben afgespeeld in mijn wijk en andere wijken in Nederland, ben ik mijn ouders toch wel dankbaar voor het strenge regime destijds.

Je kan wel zelfstandig je poepert afvegen nu?

18? Sorry maar dat is niet echt normaal!

Afgelopen nacht met veel politie, zoeklichten en heli ook al bij het bos gezocht. Ze kunnen daar zo achterom Duinrell in. Dat is zo groot dat vind je nooit je zit dan meteen in het duingebied.