(advertentie)

Mogelijk lichaam vermiste Anass gevonden in Wassenaars bos

WASSENAAR - In de bosstrook bij de Katwijkseweg in Wassenaar is donderdagochtend een lichaam gevonden. Zeer waarschijnlijk gaat het om het lichaam van de vermiste Anass Aouragh (13). De doodsoorzaak is nog niet bekend.

De 13-jarige Anass werd sinds woensdagavond vermist. Anass kwam niet terug na het rondbrengen van folders in de wijk Oostdorp. Zijn fiets werd bij de Katwijkseweg gevonden waar politie en ME hebben gezocht.

De jongen werd gevonden in de bosstrook tussen de Katwijkseweg, Storm van ’s-Gravesandeweg en Duinrell.

Man met grijze joggingbroek

Een moeder meldt dat haar zoon Anass woensdagavond met een man het bos in heeft zien gaan. Hij zou een grijze joggingbroek aanhebben en er volgens de zoon 'eng' uitzien.

De politie gaf woensdagavond een amber alert uit. Deze is donderdagochtend ingetrokken.

Foutje gezien?

Video: Zoektocht Anass

Audio: Lichaam gevonden in Wassenaarse bossen

Reacties

Pedo's moeten dood of ze moeten de gaskamer in!!!

Jij moet je gedragen naar je leeftijd. Pedo's zyn ook maar mensen!! Gvd

Pedo's moeten dood of levenslang in een gevangenis. Of gwn in een gaskamer!!!!!!

zulke mensen verdienen de dood straf ze moeten is praten over straffen voor zulke delicten hoge straffen.
gecondoleerd voor de ouders en naasten
hamdoelilah ina ilahi wa ina ilehi raji3oen

Wat voor een nieuwsorganisatie is TV West? Wat voor meerwaarde hebbenop dit moment berichten als zou deze jongen gepest zijn? En dat de verslaggever een eigenaardige man in de buurt zag. Zoiets geef je toch door aan de politie en als later blijkt dat het echt nieuws was, kun je het nog altijd vermelden. Deze eigenaardige man weet nu dat hij gezien is, dus zit je het onderzoek als ,,journalist" gewoon te dwarsbomen.

@ Robert. Je hebt gelijk. Een nieuwszender moet betrouwbaar zijn en met feiten komen. Geruchten en speculaties voeden uitsluitend allerlei sentimenten. Niemand schiet daar mee op. Eerst de feiten dan pas het oordeel. En wat de feiten betreft mag RTV West wel eens wat zelfkritischer worden. Tony

Het jochie werd ook gepest. Wanneerhoud dit nou eens op?

Ik kwam vroeger juist op voor gepeste kinderen.

Hoe laf?? Met zijn allen een doodgewoon jochie zo ongelukkig pesten.

En dat Adelbert College de lessen schrappen en met zijn allen gaan wenen. Stelletje hypocrieten!

Ze hadden er wat aan moeten doen!

Ik heb een broertje die ook zo gepest werd op de middelbare school door oudere jongens dat die nu schizofreen is geworden. Weet waar ik over praat dus.

En als hij door een pedo is misbruikt en gedood dan openbaar castreren op het dorpsplein.

Ophangen aan het scrotum tot ze eraf knappen!

Hie wordt je verdrietig van. Laten we er alles aan doen de dader op te sporen en dan maar hopen op een passende straf, maar onze rechters zijn helaas in dit soort gevallen heel soft.

Zullen we met alle oordelen eerst even wachten op: 1) Of het inderdaad deze jongen is 2) Wat er echt gebeurd is.
Wat er ook gebeurd is, mijn gedachten zijn met name bij de familie. Tony

Zullen we met alle oordelen eerst even wachten op: 1) Of het inderdaad deze jongen is 2) Wat er echt gebeurd is.
Wat er ook gebeurd is, mijn gedachten zijn met name bij de familie. Tony

Het zegt genoeg dat het amber alert is ingetrokken... Dat doen ze alleen als er duidelijkheid is en aangezien hij niet levend is gevonden moet dit wel het lichaam van de jongen zijn...

Dit is het ergste wat je als ouder kan overkomen je kind ineens uit je leven gerukt misschien ben ik wel heel ouderwets opgegroeit maar we leven nu eenmaal niet in tijd dat je je kinderen savonds alleen naar buiten kan laten gaan ik zou nooit of te nimmer mijn kinderen savonds naar buiten laten gaan simpel weg omdat het gewoon niet meer kan elke week wordt er wel een kind vermist dan moet er toch alarmbellen gaan rinkelen bij ouders des al niet temin is dit natuurlikk vreselijk en leef ik zeer mee met de ouders familie en vrienden hoop dat het verkeerde berichten zin en dat dit ventje heel huids thuis komt

Dat was weer een lange zin ...

Maar ben het in grote lijnen met je eens hoor.

Vreselijk. Breng je folders rond en komt er zo'n type op je af. Maar ja als 13-jarige ben je gewoon kansloos in zo'n bos waar niemand loopt die je kan helpen. Dat soort gekken zijn overal te vinden. Nu is hij het, de volgende keer weer een ander. Erg sneu.

wat er ook is gebeurd deze jongen heeft het helemaal niet verdiend.
die gene die dat het heeft gedaan hoort een zware straf te krijgen.

We leven hier in een land met Krankzinnige gasten die het besturen,
de gehele omgekeerde wereld, de Pedo's worden beschermd en
de mogelijke slachtoffers word niet naar omgekeken!

Google 'slachtofferhulp' en zie wat voor onzin je verkoopt.

Pedo's blijken in hun jeugd vaak zelf slachtoffer te zijn, die nu eindelijk kunnen worden geholpen.

En als je tegen onze bestuurders bent, stem dan voor andere. Daar hebben we democratie voor.

Dat rechtvaardigt het om zelf slachtoffers te maken? Lul niet zo dom joh, heb je aandacht nodig ofzo

Weer door zo'n viespeuk die niet van kinderen af kan blijven!
Sterker nog, ze worden beschermd door die honden daar in de tweede kamer...
Vanmorgen stond er in de telegraaf dat er camera's enz worden opgehangen
bij een huis waar een pedofiel woont....

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21275060/__Beveiliging_pedo_na_bedrei...

Zij moeten dus beschermd worden, volgens de regering....

Nee, de orde en de rechtstaat moeten beveiligd worden tegen barbaren die voor eigen rechter willen spelen.

Vandaar die camera's.

Waar is die rechtstaat dan ?

Daar komt de ware aard boven, heb je wat te verbergen ofzo? Normaal heb je de grootste muil als het over justitie gaat en nou het over pedo's gaat ineens niet?

Lol, busted!

Was jij er bij.
Waarom niet eerst uitzoeken wat er gebeurd is?

Wat erg, hart staat even stil bij zo'n bericht. Maar zullen we eve afwachten wat eris gebeurd voordatbwe gaan toeteren. Misschien wel een ongeluk, uit de hand gelopen ruzie met leeftijdsgenoten. Geef politie en justitie nu eens even de kans om minstens zonder vooroordelen te onderzoeken wat er voorgevallen is

Vreselijk in 1 woord ,een nacht merrie voor ieder ouder,hoop dat die gek snel gepakt wordt,in en in triest.
waar om gaat ons nederland ,hier niets aan doen.er lopen zo veel van die gasten rond,zulke gasten worden ook nog eens ontoerekenings vat baar verklaard krijgen tbs,hulp enz enz ,maar ouders die hebben levens lang. jullie melden dat gisteravond een ander jongetje,hem het bos heeft in zien gaan,jullie hebben dat van de moeder vernomen,waar om is daar niet gelijk op gereageert,was het te voorkomen geweest? zo niet dan had hij wel eerder gevonden gweest.
Maar al met al het is walgelijk en in 1 woord een heel groot drama,heel veel sterkte met dit grote verlies worden schieten te kort.

Dat is precies wat ik ook niet begrijp. Andere jongen heeft hem met een "enge" man het bos in zien gaan en is zelf in paniek naar huis gerend. En waarom horen we dat dan nu pas? Het had misschien nog voorkomen kunnen worden als die jongen of zijn ouders meteen de politie hadden gewaarschuwd, en dan had die gek nu ook niet meer vrij rondgelopen, op zoek naar een volgend slachtoffer.

Kan 2 redenen hebben:
- de moeder van het jongetje heeft gereageerd met: "mooi dat het jou niet overkomen worden, we zien wel." (kan ik mij tegenwoordig niet echt indenken, maar dat is wat anders).
- het jongetje herinnerde zich vanmorgen vroeg bij het opstaan en toen hij hoorde dat Anass vermist was wat er gisteravond gebeurd was.

is juist een heel donker stuk daar, durf ik als vrouw nieteens te lopen om half 7 in de avond, zielig met zijn krantjes. Wel veel en mag het niet zeggen Duingalows bewoond in de wintermaanden door Duinrell voor uitgeprocedeerde asielzoekers. maar ja mag je niet zeggen. maar gebeurd daar nl nooit wat !! Hopen dat die jongen die naar huis rende de dader heeft gezien !!. In heel wasenaar hangen toch ook camera,s Duinreel/langstraat/Luifelbaan etc . Moet gewoon te onderzoeken zijn kan niet anders !! En eens een programma beginnen waarin deze dingen gelijk op TV komen en geen maand later !!!!

Daarom overweegd Brussel, om verplicht in elke woning een camera te plaatsen. De werkelijke of echte reden weet ik niet

Hier krijg je dus net zo'n hetze van als toentertijd met Marianne Vaatstra.
Laten we nu maar eerst het onderzoek afwachten, DNA-onderzoek ook en meteen heel Den Haag daarin mee laten nemen.

Triest vooral voor de zijn ouders en de rest van de familie. Ik wens hun ook heel veel sterkte met dit verlies. Hopelijk weten ze de dader(s) te pakken en dan mogen ze hem / haar aan de hoogste boom knopen.

ik hoop dat ze hem pakken zal wel de zielege jongen uit gaan hangen maar van mijn mogen ze hem ophangen die vuile vieze smeerpijp

Van mij mogen ze de doodstaf weer invoeren voor dit soort zieke personen. Wat een vreselijk bericht!!!

Soms blijkt na de doodstraf dat er fouten zijn gemaakt en de verdachte toch onschuldig was.
http://www.scholieren.com/betoog/18843

Denk bijvoorbeeld aan de film 'The Green Mile'.

In sommige landen wachten ze niet tot de overheid ingrijpt. In sommige landen berust het burgerlijke plicht om te handelen, zowaar het je eigen zoon/neefje/dochter/nichtje is.

Zijn er nog dappere mensen?

Patrick

Zoals o.a. in de landen Iran en de VS

Daarom dat lynchpartijen sinds het Wilde Westen verboden zijn.
Maar ja, misschien woon je wel in het verkeerde land en moet je dus naar zo'n doeloe-doeloe land waar ze eerst mensen ophangen en dan pas vragen gaan stellen.
Meestal is degene die het hardst hierin roept, de dader.

het is tog gvd een schande.blijf met je poten van kinderen af.zoek hulp,of nog beter gooi je eigen voor de trein als je zulke gedachtes heb.heb zelf een dochtertje van 3 en steeds deze berichten maken me alleen maar kwader.lekker berechten als in marokko of turkije,niet het lui lekker land wat het in nederland is als je een misdaad pleegt.Mijn gedachten gaan uit naar de familie,vrienden en alle bekende van die onschuldigen knulletje.

Heel veel sterkte....

Ik wil wat schrijven maar ben al vijf keer opnieuw begonnen omdat woorden gewoonweg tekort schieten bij deze vreselijke gebeurtenis. Wat bezielt zo een zieke geest om het leven te nemen van zo een jong ventje. Ze moeten als de dader wordt gepakt geen straf met dwangverpleging opleggen. Hiervoor moet de doodstraf worden ingevoerd, geen verzachtende omstandigheden want die bestaan niet voor dit misdrijf. Minister houdt een volkstelling hoe het volk denkt over de doodstraf bij dit soort misdrijven! U zult versteld staan van de uitkomst!
Familie, heel erg veel sterkte!

Nou mag ik toch serieus hopen dat de ouders geïnformeerd zijn over dit mogelijk trieste voorval, voordat jullie dit online hebben geplaatst. Anders vind ik dit bericht behoorlijk triest en onsmakelijk.

vreselijk en zo erg voor ouders en nabestaanden de dader moeten ze midden op een plein zetten en iedereen mag doen wat hij of zij wil

Daar komen nog engere mensen op af.

Gvd Triest triest dus er loopt weer 1 of andere gek rond die zulk soort dingen flikt arm arm kindje ik moet er gewoon door janken .Zo zie je maar kleine kids kunnen geeneens meer een klusje doen om paar centjes te verdienen Ophangen moeten we m als hij gepakt is

Amen, maar eerst ff flink martelen