(advertentie)

'Vermiste Anass werd gepest'

WASSENAAR - De 13-jarige Anass Aouragh werd gepest. Dat zegt een buurtbewoner tegen Omroep West.

Anass werd sinds woensdagavond vermist. Waarschijnlijk is zijn lichaam donderdagochtend gevonden in de bosstrook bij de Katwijkseweg in Wassenaar.

Volgens de buurtbewoner is Anass een hele lieve jongen. 'Hij werd heel veel gepest. Waarom weet ik niet.'

Fiets gevonden

Anass kwam niet terug na het rondbrengen van folders in de wijk Oostdorp. Zijn fiets werd bij de Katwijkseweg gevonden waar politie en ME hebben gezocht.

Het bos is afgezet met hekken en mannen met witte pakken zijn het bos ingegaan.

Foutje gezien?

Audio: Anass wordt gepest

Reacties

Radio West laat geen commentaren van buurtbewoners en klasgenoten meer horen.
Overbodige ""informatie""

En voor pesters in mijn tijd was het ook al zo.
De pesters gewoon opwachten enbovenop hun pestende muil meppen, je neemt je moeder/vader maar mee naar school en geeft een waarschuwing dat als het nogmaals gebeurd dat de gevolgen erger zullen zijn.
VOORBEELD: En moeders verder niet klagen want als ik bij jouw kom dat mijn kind door jouw kind wordt gepest is er altijd niks van waar.

SAY

De laatste zin. Dat geloof ik best vooral als jij dat zegt

Op social media wordt gespeculeerd over zelfmoord. Wie gaat er nou eerst nog netjes reclamefolders bezorgen en daarna zichzelf van kant maken?!

Dat is niet zo moeilijk om te beantwoorden: hij doet zijn ding maar komt onderweg WEER die pesters tegen (als het dat blijkt te zijn straks). Dus....die foldermiddag zijn de pesters DE beroemde druppel? Enig waar ik mee zit: hoe maakt een 13-jarige in hemelsnaam ZELF een eind aan z'n leven - das wel ERG jong voor zo'n daad. Vreselijk gewoon.

Gepeste kinderen zijn eenzaam. Ze zoeken dit gemis bij oudere mensen. Meestal gaat dit goed. Maar in dit geval fataal geworden.

Hoe kortzichtig? Zegt een buurtbewoner dat Anass een hele lieve jongen was maar....wel erg gepest werd. Godv...had er dan wat tegen ondernomen volwassen buurtbewoner(s). Dit vind ik achteraf echt onzinnig geklets uit je nek hoor - sorry.

Er moet bij maatschappijleer meer over pestgedrag en mobbing worden verteld. Door pestgedrag zijn al veel slachtioffers gevallen

ANONIEM, ben jij die anoniem van die reactie toen die vrouw midden in de nacht was gaan fietsen en was verkracht?
Je zei toen dat vrouwen niet na een bep. tijd naar buiten moesten.

Zo ja, dit was overdag. Ben je een man ga je zieke broeders maar eens vertellen dat ze zich moeten laten castreren of laten opsluiten in zo''n kliniek of laat ze maar een pil vragen zodat wij er geen last meer van hebben.
GRAAG JE REACTIE?

SAY

moet je bij een bepaald ministerie aankaarten. Daar "was" de hoogste ambtenaar [SG] een door hem zelf bewezen categorisch bepaald figuur. Hij vertelde in 2003 : ik heb nooit naar hun leeftijd gevraagd ! Hij had ook een prima advocaar mr. Harro Knijff. Een bekende uit die wereld

mij niets van bekend. Ik verwijs slechts naar Wetenschappelijk onderzoek

Het is verschikkelijk om te horen dat Annas mogelijk dood is aangetroffen in het bos. Waar hij mogelijk door een onbekende man om het leven is gebracht. Tevens vindt ik het verschrikkelijk, onacceptabel en uitermate recpectloos om het bovenstaande bericht over het internet te verspreiden.

Het verlies van een kind brengt veel verdriet met zich mee voor de nabestaande, gemengde gevoelens en ontwetendheid, vooral als het kind is beroofd van zijn leven. Om dat op het internet te lezen dat een buurtbewoner tegen de media heeft aangegeven dat hun kind werd gepest, is respectloos. Door dit op het internet te plaatsen wordt er een bepaald beeld van Annas gecreerd. Het kind werd gespest, kwam dus nooit voor zichzelf op, is zwak, daarom liep hij dus makkelijk mee met de onbekende man. Terwijl men in zijn directe omgeving aangeeft dat het een wijze jongen was.

De enige reden waarom deze informatie volgens mij naar buiten is gebracht, om toch weer even een ander bericht te kunnen publiceren wat andere media niet hebben.

Als degeen die dit heeft gepubliceerd enige respect heeft voor Annas en zijn familie heeft, zou ik als ik die persoon was het bovenstaand gepubliceerde bericht onmiddelijk verwijderen. Als u de overige reacies leest zult u zien dat ik niet de enige bent die hier zo over denkt.

Doen jullie dit niet van zou ik tegen de nabestaanden zeggen om rechtmatig een excuus van jullie te krijgen van dit respectloos nutteloze gepubliceerde "nieuwsbericht".

De menselijke maat is ondergeschikt aan het economisch belang. Dit heeft onze neoliberale politiek zo gewild. Wat uit de VS is overgewaaid.

Helemaal mee eens, zie mijn eerder gegeven commentaar. Achtergrondinformatie is altijd goed, het moet echter wel inhoud hebben.
Nooit zo snel, bedenk wel dat de dader(s) nog niet is gevonden.

Arme jongen.

Wat is dit nou weer voor een onzinnig, nutteloos bericht???? Dat arme kind is zeer waarschijnlijk het slachtoffer van een smerige pedo, komen jullie met dit belachelijke bericht!

Ik kan bevestigen, dat dit een hele lieve jongen is. Wij hebben hem meegemaakt tijdens een kerstdiner in 2010 en daar viel hij ons op door zijn uiterst nette manieren en hij kwam wijzer af dan zijn toen 11 jaren. Hij was zeker niet verlegen, want hij vroeg mijn vrouw ten dans. :-)

Ik hoop toch zo, dat hij het niet is, maar ik vrees het ergste.......

WTF is dit nu voor nieuws? West, jullie slaan de plank nu volledig mis. Totaal niet relevant bij het trieste nieuws. Tip. verwijder deze berichtgeving.

Inderdaad. Wat een onnodig bericht. Ik snap dat het als media moeilijk is om niet alles te publiceren over een gebeurtenis die zo leeft bij de mensen. Maar jemig jullie werken zo mogelijk wel mee aan bizar beeld van een overleden jochie. Stel dat hij vermoord is moeten mensen dan altijd het idee hebben dat hij evengoed zelf voor beeindiging van zn leven had kunnen kiezen terwijl dit mogelijk niet zo is? Doet me denken aan de tiener die uit eerwraak vermoord werd door haar moeder omdat ze zwanger was. Voltallige pers publiceerde minimaal 1 berichtje dat de mogelijke zwangerschap de mogelijke oorzaak was. Geeft bizar beeld van overleden tiener wanneer je later hoort dat uit onderzoek is gebleken dat ze niet zwanger was.

Ben het eens haal weg zo'n artikel, doe niet mee met stemmingmakerij maar hou je bij de feiten.

Lieve kinderen worden juist gepest, makkelijke slachtoffers voor pesters.

Vandaar dat er zoveel aso's vrij rondlopen.

politici geven goed voorbeeld gedrag

Wordt gepest ?

Laten we in dit geval maar hopen dat hij nog kan worden gepest. En dat dat lichaam van een pedo is.