(advertentie)

Slager redt leven van zijn klant

DEN HAAG - Een slager in Den Haag heeft dinsdag waarschijnlijk het leven gered van een van zijn klanten.

De slager van Slagerij Houtman had zijn vaste klant al een paar dagen niet gezien en maakte zich zorgen. Hij belde hem op en ging bij hem langs, maar kreeg geen gehoor en schakelde daarom de politie in.

De politie vond de man in levensbedreigende toestand in zijn huis. De klant was onwel geworden en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

FOTO: Facebook Politiebureau Hoefkade  

 

Foutje gezien?

Video: Slager redt klant

Reacties

Ik weet niet eens wie er beneden me woont en kan me ook niet schelen. Wanneer je in de hal beneden in de flat goeiemorgen of goeiemiddag zegt is de helft te onbeschoft om iets terug te zeggen. Ik weet van een aantal buren die WEL gedag zeggen waar ze wonen. Het merendeel niet en kan me ook niet boeien. Ik zou ze niet eens missen als ik ze een tijd niet zie. Je wordt vanzelf wel zo, als zij te belazerd zijn om fatsoenlijk te groeten kunnen ze voor mijn part 3 maanden spoorloos zijn, dan nog zal ik niet ingrijpen

Dat is het voordeel van een buurtwinkel,daar heb je nog sociale controle.
Die slager mist een paar dagen een klant en neemt actie.
Deze slager is voor mij nu al de held van 2013.
Het voordeel van een buurtwinkel,je maakt een praatje,je zegt ik ga een paar dagen weg en zo komt de slager van alles te weten.
Sommige mensen storten hun hart uit bij de slager, daar zijn buurtwinkels voor.
Deze slager heeft voor mij een lintje verdient,geweldig man,mijn complimenten.

En dan betaal je 5 euro voor een plofkip bij de Albert Hein maar dan mis je toch een stukje service.

Kijk, dit is nu iemand die even iets verder kijkt dan zijn pondje gehakt, mag het iets meer zijn! Een slager waar menig persoon een voorbeeld aan kan nemen.

Voor mij is die slager nu al de Hagenees van 2013!

als ieder nou eens op zn rechter buurman let, dan alleen dan al zou de wereld er een stuk beter uitzien.

Ja, hallo,....ik ga echt geen noodtrappenhuis in de gaten houden. maar ik snap je bedoeling!

Deze man verdient een dikke pluim van de burgemeester. In een wijk waar je het niet verwacht waar een winkelier in hart en nieren zich zorgen maakt om een vaste klant. Zoals u zouden er meer moeten zijn, mijn complimenten.

hoezo niet verwacht? DAT is nu de schilderswijk zoals hij altijd was. iedereen kent elkaar en let op elkaar, deze slager is het laatste stukje oud schidlerswijk dat daar zit en geweldig dat hij laat zien hoe de echte schilderswijkers zijn ipv dat stuk importvuilnis dat jullie schilderswijk noemen.

Vroeger was heel de schilderswijk zo ja daar heb je gelijk in maar de schilderswijk van nu is echt anders.

Gewoon een knap staaltje relatiebeheer !
Nee hoor, grapje, gelukkig weer eens een positief bericht.

Wow! Dat is nog eens een knap staaltje sociale controle zoals we die vroeger hadden, maar die jammer genoeg tegenwoordig ver te zoeken is. Dit zijn de mensen die lintjes en nobelprijzen verdienen i.p.v. de gold getters uit Brussel enzo.
Geweldig, top en mogen anderen een voorbeeld aan u nemen!