(advertentie)

Sectierapport Anass duikt op

DEN HAAG - Op internet zijn documenten verschenen die zouden gaan over de dood van de 13-jarige Annass in Wassenaar. Het gaat onder meer om het sectierapport.

De documenten waren door het Openbaar Ministerie in Den Haag aan de familie van Anass gestuurd. Ook een proces-verbaal van de Haagse politie staat afgedrukt. 

In de verslagen wordt gesteld dat Anass de hand aan zichzelf heeft geslagen. Maar uit de stukken zou volgens de site, waar de documenten staan gepubliceerd, juist blijken dat er nog steeds veel dingen onduidelijk zijn. De politie zou aansturen op de conclusie dat Anass zichzelf van het leven heeft beroofd.

Vermissing

Anass Aouragh werd op donderdag 7 februari gevonden in een bos in Wassenaar. Hij werd sinds de avond ervoor vermist. Na uitgebreid onderzoek en sectie op het lichaam van de jongen, liet de politie weten dat er geen aanwijzingen zijn gevonden die duiden op een misdrijf.

De vader van Anass denkt dat zijn zoon is vermoord. 'Iemand die zelfmoord gaat plegen, denkt daar natuurlijk over na', aldus zijn vader. Volgens hem was Anass die middag druk bezig in de bibliotheek, met het kopen van kleding en het bezorgen van folders. 'En op een gegeven moment komt hij hier (in het bos) en denkt hij oh, ik ga zelfmoord plegen? Dat is flauwekul.'

Foutje gezien?

Video: Sectierapport Anass duikt op

Reacties

Dit is echt heel erg....... Geen respect voor die jongen en geen respect voor de familie ! Ronduit schandalig dat dit op internet is te lezen......... Dit gaat heeeeeeeel erg ver en het erge is dat veel mensen dit 'gewoon' vinden.

Mee ens, en dit is dan het resultaat van al het domme geneuzel van deze en gene die teveel CSI kijken en per se een moord willen zien. Ik hoop dat men er blij mee is...

Ik vraag me echt af of het ook niet gewoon een heel stom ongeluk kan zjn geweest,een knoop in een sjaal hoeft niet te betekenen dat hij zelf gesprongen is. Sommigen knopen een sjaal vast ipv om te slaan ... misschien is hij in een boom geklommen en gevallen ?.. hoe het ook is gegaan.. het is al erg genoeg voor de familie om hun kind te moeten missen en ik kan goed begrijpen dat er vooral veel vragen zijn als het een en ander niet erg duidelijk is omtrent het gebeuren...maar het helpt echt niet om iemand de "schuld" te geven.. familie had moeten opletten ?.. school had moeten zien dat iemand gepest werd ?..jongen zelf had moeten aangeven dat hij ergens heel erg mee zat ?... schande of niet.. iedere cultuur heeft zijn eigen dingen maar een ding is zeker, voor alle nabestaanden begint het verwerken pas als er duidelijkheid is.. heel veel sterkte.. ook voor degenen die moeten uitzoeken wat er nu precies is gebeurd.

als je het mij vraagt heeft iemand uit de familie of vriendenkring er iets mee te maken in opdracht van zichzelf van kant maken omdat in deze cultuur de schaamte van geaardheid echt een schande is dan wordt hij er ook nog eens mee gepest dus maakt er geen geheim van politie wordt wakker en onderzoek dat eens.....

ja, laten we luisteren naar iemand die te dom of lui is om punten en hoofdletters te gebruiken...

ben jij ff blij dat je dat wel kan
je hebt vast een hoop complimentjes gehad op school van de juf

Hoe erg ook, maar die vader zou zich er bij moeten neerleggen dat zijn zoon zelfmoord heeft gepleegd. Maar in hun cultuur is dat een schande dus is ontkennen het enige wat hij kan doen. En als hij echt een goede vader zou zijn, dan had hij voor zijn zoon op de bres gesprongen in tijde dat die knul gepest werd op school. DAT vind ik een schande