(advertentie)

Welke wegen zijn dicht tijdens de nucleaire top in Den Haag?

DEN HAAG - Met 13.000 agenten per dag, langere treinen en afgesloten wegen wordt de nucleaire top, die op 24 en 25 maart in Den Haag is, een megaoperatie. Als je tussen 23 en 25 maart in of rond Den Haag moet zijn, zal het niet meevallen om er te komen. Bekijk hieronder een overzicht van afgesloten wegen.

Rijkswaterstaat adviseert om de Randstad deze dagen zoveel mogelijk te vermijden. Mocht je toch de Randstad in moeten, reis dan buiten de spits of neem de trein.

Met name reizigers tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam moeten rekening houden met zeer ernstige hinder. Door (gedeeltelijke) afsluitingen van wegen ontstaat grote kans op lange files op de snelwegen. Datzelfde geldt voor de wegen in Wassenaar, Leiden, Katwijk, Noordwijk, de Bollenstreek en de Haarlemmermeer. Ook in Den Haag zal het verkeer veel hinder ondervinden. 

Route tussen Schiphol en Den Haag afgezet

Het grootste deel van de verkeersmaatregelen is van zondag 23 maart 16.00 uur tot maandag 24 maart 15.00 uur en van dinsdag 25 maart 13.00 uur tot woensdag 26 maart 05.00 uur. Dan komen de wereldleiders op Schiphol aan en vertrekken ze weer uit ons land. In die periodes wordt een route afgezet tussen Schiphol en Den Haag, waarlangs de delegaties worden vervoerd.

 

- A4 van Amsterdam naar Delft: zondag 23 maart 16.00 uur tot maandag 24 maart 15.00 uur en dinsdag 25 maart 13.00 uur tot woensdag 26 maart 5.00 uur: tussen de knooppunten De Nieuwe Meer en Burgerveen twee rijstroken dicht.

- A/N44 tussen Amsterdam en Den Haag: zondag 23 maart 16.00 uur tot maandag 24 maart 15.00 uur en dinsdag 25 maart 13.00 uur tot woensdag 26 maart 5.00 uur: afgesloten tussen knooppunt Burgerveen en de aansluiting met de N14.

- N206 tussen Noordwijk en Leiden: afgesloten als de delegaties worden vervoerd. Exacte tijden zijn nog niet te noemen.

- N14 tussen Leidschendam en Den Haag: van zondag 23 maart 16.00 uur tot woensdag 26 maart 5.00 uur: in beide richtingen afgesloten tussen de aansluiting met de A4 en de Hubertustunnel.

- Den Haag: vanaf vrijdag 21 maart is de ruime omgeving van het World Forum aan de Johan de Wittlaan in fasen afgesloten. Ook worden de professor B.M. Teldersweg en de Johan de Wittlaan vanaf het Hubertusviaduct tot aan het Omniversum (President Kennedylaan) afgesloten. Vervolgens worden in de dagen daarna ook verkeersmaatregelen genomen in het gebied daaromheen. Bekijk hier een kaart met de verkeersmaatregelen binnen Den Haag.

- Met name aan de noord- en de oostzijde van Den Haag, in Leiden en in de Bollenstreek ondervindt het verkeer veel hinder. De verkeersmaatregelen, omrijdend verkeer en daaropvolgende files zorgen voor veel extra reistijd. Deze regio zal naar verwachting de meeste hinder ondervinden.

Via Utrecht

Vooral tijdens de maandagochtend- en dinsdagavondspits zijn de gevolgen voor het verkeer groot. In zuidelijke richting op de as Schiphol/Den Haag kun je niet of nauwelijks via de A4 en A44. Doorgaand verkeer tussen Amsterdam en Rotterdam en andersom wordt dringend geadviseerd om via Utrecht te rijden. Omdat dit extra verkeersaanbod voor drukte zorgt op de A2/A12 kan verkeer dat normaal gesproken via Utrecht rijdt ook beter meer oostelijk rijden dan men gewend is. Verwacht wordt dat het verkeer op lokale en N-wegen in het Groene Hart ook ernstig wordt verstoord.

Bereikbaarheid binnenstad Den Haag

Het gebied rondom het World Forum, waar de top vergadert, is tijdens de hele top afgesloten.

De hoofdroute President Kennedylaan, Johan de Wittlaan, Professor B.M. Teldersweg (tot Madurodam) is afgesloten van vrijdag 21 maart 6.00 uur tot woensdag 26 maart 6.00 uur in de richting van Kijkduin en van vrijdag 21 maart 8.00 uur tot woensdag 26 maart 6.00 uur in de richting Madurodam/Hubertusviaduct. Alleen op vrijdag 21 maart blijven de kruispunten op bovenstaande wegen geopend. Kruisend verkeer is niet toegestaan van zaterdag 22 maart tot woensdag 26 maart 6.00 uur.

In de omgeving van het World Forum zijn verder de Eisenhowerlaan, een deel van de Stadhouderslaan en een deel van de Scheveningseweg afgesloten van zaterdag 22 maart tot en met dinsdag 25 maart. U kunt het gebied niet in- of uitrijden.

De N14, de Landscheidingsweg, de Hubertustunnel en het Hubertusviaduct zijn van 23 tot 25 maart afgesloten. Dat geldt ook voor de N44, met de toevoeging dat maandagavond 24 maart de weg weer even open is.


Bereikbaarheid binnenstad Den Haag weergeven op een grotere kaart

Omleidingen in het openbaar vervoer

Door de kerntop worden de routes een aantal tram- en buslijnen aangepast. Hier vind je welke lijnen een andere route rijden.

>>Lees alles over de nucleaire top (NSS) in het dossier

Foutje gezien?

Video

Reacties

Kan ik nog van amsterdam naar wassenaar rijden rond 3-4 in de middag vandaag?

heyy weten jullie of morgen richting utrecht om half 7 ochtend of de weg druk is
??

ik begrijp best dat er vergaderd moet worden/
maar waarom moet het zoveel geld kosten / van ons belasting geld
ik heb minima en de voedselbank / en kan nog niet eens nieuwe schoenen kopen .
ik heb week leef geld 30€ per week.

ik vind het overbodige popen kast. schijn heiig lachen voor een foto.
het kan ook goedkoper . en geef de armen en ouderen en gehandicapten wat meer geld
een aangepaste baan is er niet voor mij. een schande voor ons land .den haag mag van mij onder bewind voering.
punt

J.C maakt iedereen zich hier druk zeg ik zit twee dagen bij tante Cor aan de bar met een baco veel gezelliger.

Omdat het voor onze klanten en hun honden zaterdag al praktisch onmogelijk was om onze trimsalon te bereiken, hebben we besloten om maandag en dinsdag dicht te gaan. Dus kunnen we ook geen afspraken aannemen, Onze trimsalon is in de Anna Paulownastraat (vlakbij het Vredespaleis) en dus op de route vanaf het Congresgebouw.
Woensdagochtend vanaf 8 uur kunnen we telefonisch u afspraken weer aannemen. Tel 070 3454442
Als er hopelijk geen rare dingen gebeuren waardoor we woensdag niet op tijd aanwezig zouden kunnen zijn.

Ik wil graag één cent voor elke vloek van iedere weggebruiker die overlast ondervindt van die top (of flop)

Die kaart van de gemeente is volstrekt incompleet. Vanaf morgen zijn ook wegens als de Bezuidenhoutseweg (totaal niet in de buurt van de top), Javastraat, Koningskade e.o. geheel of gedeeltelijk afgesloten. Ook het Haagse Bos is niet toegankelijk. Informatieverstrekking schiet volledig tekort.

De timmerman, die deze week een dakkapel op mijn huis in Den Haag zou zetten gaat hem nu op zijn eigen dak plaatsen, omdat ze met die nucleaire top het thuiswerken hebben aanbevolen.

Hoe kan ik morgen het beste vanuit Hoofddorp rijden naar Zaandam?
Als ik het goed zie is, a5 en a9 afgesloten???

Kan je via Hoofddorp naar Amsterdam en hoe ???

Via de N205

N205 (drie merenweg) is ook afgesloten

Ze hadden toch met zijn alle een cruise kunnen doen, was goedkoper geweest en wij hebben er geen last van!!

Ik moet maandag van 07:30 uit Katwijk op de scooter naar Leiderdorp om te werken tot 16:30. de hele week trouwens. is dit mogelijk? kan ik nog in Leiderdorp komen en weer terug?

meld maar lekker ziek thuis blijven van klote regeling of hofdpijn

zijn de fiets wegen ook allemaal afgesloten ?

Ik moet dinsdag middag rond 15.00 uur van amsterdam osdorp naar zoetermeer. Kan dat?

Ja dat kan Wil!

ik kan met moeite mijn hoofd boven water houden.heb jammer genoeg een nul-uren contract. maandag en dinsdag kan ik niet op mijn werk komen. bij wie kan ik de 16 uren die ik niet kan draaien verhalen. missen kan ik het niet.

Bij de koning! Koningwillem@hotmail.com

Kan niet helaas......

=Ondernemers risico

Ik heb geen onderneming...van en voor wie is het risico dan?
ik kan bij niemand of nergens op terugvallen..
de top had voor mij op de hei mogen plaatsvinden..
toch ga ik het aanhangig maken...

Werk in de zorg Wassenaar / den Haag
Moet er door heen zien te komen . Al dat extra verkeer over de binnenwegen .Kan niet zeggen: "ik kom niet want de mensen hebben je nodig" .
Kost meer reistijd .
Dan nog niet te spreken wat het met sommige cliënten doet. Al die militaire op de weg en die helikopters in de lucht .
Donderdag begonnen dus 4 dagen lang

Jammer zoveel geld voor dit doel terwijl deze ouderen juist meer te maken krijgen met bezuinigen.
1 deel van het geld wegzetten en besteden aan de zorg .

Helaas scoor je als land niet met ouderenzorg. Rutte en zijn naaste politieke misstanden, van wie ik nu eens een nare smaak in mijn mond krijg, willen met Nederland weer het braafste jongetje van de klas zijn. Indien je jezelf in de kijker zet bij de hoge omes is er misschien in de toekomst nog wel een leuk goed verdienend baantje in het verschiet. Wat kan het onze politici dan nog schelen dat we de mensen die Nederland groot gemaakt hebben na de 2e wereldoorlog laten barsten. In de wereld waar wij leren "sociaal te leven" gepredikt wordt schijnt zelfverrijking van onze leiders hoog in het vaandel te staan. Ze hadden inderdaad de top op een marineschip kunnen houden of op een afgelegen plek. Maar dat is natuurlijk te min voor de heren en dames die denken te weten wat goed voor ons is. Al dat geld verspilt in 2 dagen, daar had de ouderenzorg heel veel mooie dingen mee kunnen doen. Maar ja....wie geeft er nu werkelijk om hen?

Ik denk dat het grootste probleem plaats gaat vinden bij Rotterdam en Ridderkerk, zo'n beetje half Nederland komt via A27 en de A15 op de A16 terecht. Al het verkeer komt daar samen en gaat dan richting Benelux tunnel en de Brienenoord brug. Ik weet nog toen er een keer een storm was, ik vertrok om 19.00 uur uit Ridderkerk, rond 24.00 uur was ik de regio Eindhoven! Dus of niet gaan, of koffie koeken en pennywafels meenemen en laptop of tablet met oplader en Spelletjes.

Wat blijkt uit al deze vergaderingen dat het probleem steeds minder beheersbaar wordt en het wordt erger en erger en een oplossing vinden ze niet, ze blijven maar kletsen en het zal dan wel weer een Babylonische vergadering worden en denken dan ook niet aan de mensheid, maar wel aan hun eigen belangen. In dat geval hebben ze hun lieftallige escorte mee genomen, ze hebben een leuk tripje op kosten van de burgers en wij moeten netjes in het gareel lopen en onze mondjes dicht houden, het moet niet gekker worden, maar dat wordt het wel.........nog meer bezuinigen Samson en Rutte....dat is het enige wat jullie schijnbaar kunnen, maar oplossen doen jullie niets, hier is wel geld voor, maar de zorg zal jullie een zorg zijn.......

Raming kosten 20 miljoen euro (ex economische schade), de kunst van het begroten moeten we nog in NL uitvinden dus zou mij niet verbazen als het beduidend meer zal zijn. Weet de NL regering hoeveel mensen je daarvan kan helpen om niet naar de Voedselbank te hoeven gaan ?? Polderbaan wordt afgesloten voor de vliegtuigen hadden ze daar in de polder dan niet een zootje porto cabins neer kunnen zetten ?? Hoofddorp en omgeving heeft zat leuke hotels.

Wat mij ook verbaast is dat deze heren ,die toch op staatskosten hierheen komen al ruim van te voren luxe escortdames bestellen. Betalen ze dat uit eigen zak of gaat dat via hun onkostenrekening>

volgens mij in jouw zak dus wij allemaal

Grinnik, alles escortbureaus zijn totaal volgeboekt in die periode . Toch nog goed voor sommige economieën ;)

Vertel eens.. van die escortdames.

Wat een uiterlijk vertoon allemaal weer en pure geld verspilling. Erg jammer zelf woon en werk ik ook in de randstad wat een overlast is het om straks op mijn werk te kunnen komen. Dit alleen omdat een paar figuren willen vergaderen. Tegenwoordig kan dit ook allemaal conference calls maar ja ons belasting geld moet natuurlijk ook aan het werk. Vind dit soort praktijken niet meer van deze tijd, het enigste wat we de laatste jaren horen is bezuinigen en bezuinigen en wat doet den haag kom laten we er een paar miljoen tegen aan gooien zodat we kunnen vergaderen. Ik ben benieuwd hoe ze dit willen verkopen aan het hard werkende klootjes volk.

Konden ze dat gepraat niet gewoon in Amerika doen dan minder poes pas en hadden ze veel geld kunnen besparen die ze weer aan ouderen of zieke mensen konden besteden.

Hoe gaan ze het goed maken met de bewoners van Den Haag? Krijg iedereen een mazzel?

Het had beter geweest als ze de top in Amsterdam hadden gehouden dichter bij Schiphol want Amsterdam kent ook grote zalen waar ze de top kwijt kunnen en alle wegen hadden open kunnen blijven. Of alles landen op Valkenburg wat ook dichter bij Den Haag ligt. Als ze op Maastricht landen en in Groningen vergaderen gooien ze het hele land dicht. En Amsterdam is de Hoofdstad dus symbolisch veel toepasselijker. Bij het Paleis op de Dam of zo.
Het ergste wat ik ervan vind is dat er in Noordwijk een Trauma-Helikopter klaarstaat om mensen naar Leiden te brengen voor een ongeval maar een ambulance komt er niet door bij de A44. Dus als er iemand dringend naar het LUMC moet terwijl hij onderweg is kunnen er mensen overlijden omdat de ambulances niet mogen rijden tussen de kustplaatsen en Leiden. En dat voor deze top. Ongelofelijk.

Dat had ook een mogelijkheid geweest, ze hadden ook valkenburg als vliegveld kunnen gebruiken.

Wat een geldverspillerij weer ..videoconferancing nooit van gehoord .

Dat is weer een typisch voorbeeld gezien van onze zgn koning ..geld van de belastingbetaler verspillen. Dure trouwjurk , extra verlengde audi tripje hier tripje daar ...bah !

Het wordt echt tijd dat er in dit k land een echte leider opstaat ! Die respect voor de crisis heeft en het roer 360 graden om gaat gooien , weg met deze flauwekul en wordt eindelijk volwassen !

Je hebt gelijk, goed!!!

Met mensen zoals U aan het roer komt Nederland waarschijnlijk nooit meer uit de crisis.

Wat dacht je van Texel; oneindig beter te beveiligen en weinig overlast, maar das was niet luxueus genoeg voor de werkelijke terroristen.

Waar de top werkelijk over gaat: De kerntop gaat niet over veiligheid, maar het monopoly op kernenergie voor de landen die reeds kernbommen bezitten.
http://www.youtube.com/watch?v=x42qi7Fz1L0
"In this 1985 presentation, Galen Winsor explains the real science behind radiation disposal and nuclear energy safety, and exposes the fraudulent government regulations that keep energy prices artificially high at the expense of the consumer."

In 1985 is deze onzin dus al doorzien, tijd voor de rest van de wereld wakker te worden!

Voor iedereen die graag wetenschappelijk onderzoek leest: Een wetenschappelijke studie van Zbigniew Jaworowski http://www.riskworld.com/Nreports/1999/jaworowski/NR99aa01.htm "Billions of dollars for the imaginary protection of humans from radiation are actually spent year after year, " Zo houden ze nucleaire energie dus kunstmatig duur; door te liegen over hoe gevaarlijk het zou zijn.

xdenhaag voor plaatsen van een bericht eerst even technisch gezien u laten informeren waar men het over heeft. Geen kernzaken door elkaar halen.

ZEIKERDS!

wie

Kom op nou, het geeft veel ellende kost erg veel geld echter...

HET GAAT WEL ERGENS OM MENSEN !

Nucleaire dreiging negeren werkt echt niet.
Nu lopen ze in die heethoofd landen nog met een kalashnikov.
Zorg dat het daar ook bij blijft.

Het ergste vind ik dat ik niet kan surfen! Hoezo vrijheid? De zee is van iedereen! Dat kleine stukje zee bij het havenhoofd waar we surfen vormt ook echt een hele grote bedreiging... En is makkelijk beheersbaar en controleerbaar.

Dus jij vindt het erg, dat je op dat hele kleine stukje zee niet kan surfen? Wat een sneu leven heb je dan zeg

Oja vindt je dat erg joh dat je net op dat hele kleine stukje zee niet kan surfen. Wat een sneu leven heb je dan.

...vind je...

Maar ik geef je gelijk!!!

vind het kort zichtig om te zeggen dan ga je toch ergens anders surfen, vind ook we leven in een vrij land en alles moet wijken omdat een paar van die figuren hier willen vergaderen. laat ze lekker op schiphol vergaderen hier heb je ook zalen en hotels. of beter nog ga lekker op een booreiland zitten heeft de randstad er geen last van.

Plaats uw reactie

Uw e-mailadres en telefoonnummer zullen niet op de website worden getoond.
Onze huisregels
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.