Politie onthult identiteit van dode vrouw Leiderdorp

REGIO - LEIDERDORP- De zwangere vrouw die eind oktober in Leiderdorp is overleden na een vermoedelijk misdrijf, is de 30-jarige Nalina Bhoelai. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt in het opsporingsprogramma Team West.
Nalina Bhoelai werd op 30 oktober zwaargewond gevonden in haar flat aan de Raaphorst. Ze lag onder aan de trap. Reanimatie had geen succes, ze overleed even later in het ziekenhuis. In eerste instantie werd gedacht aan een ongeluk, maar na verder onderzoek in het portiek en in haar woning kreeg de recherche aanwijzingen voor een misdrijf. Op 7 november werd een 34-jarige man als verdachte aangehouden. Het slachtoffer en hij kenden elkaar. Hij heeft mogelijk een motief en zijn alibi wordt uitgezocht.
De politie hoopt dat er mensen zijn die Nalina Bhoelai op woensdag 30 oktober nog hebben gezien in of rond de flat aan de Raaphorst. Verder wordt een specifieke getuige gezocht. Terwijl politieagenten in het portiek bezig waren met reanimeren, stond er een man bij te kijken. Die is weggestuurd, maar de recherche zou die man nu alsnog graag spreken. Het gaat om een man van 18 tot 20 jaar van 1.80 meter lang. Hij heeft een bol gezicht, een stevig postuur, grote donkere ogen en kort, donker stekelhaar.

Persoonlijke eigendommen zoek

Daarnaast zijn een aantal persoonlijke spullen van Nalina Bhoelai kwijt. Zo missen haar grote damesportemonnee, haar Samsung Galaxy en een sleutelbos. Mensen die weten waar die spullen zijn, worden ook gevraagd om zich te melden. De politie is te bereiken op de landelijke opsporingstiplijn 0800-6070. De politie wijst mensen met nadruk op de mogelijkheid om te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De tipgever hoeft dan zijn of haar naam niet te noemen.