ADO-fans herdenken overleden Legia-supporters tijdens ADO Den Haag - Ajax

Ajax-ADO VI IMAGES
Ajax-ADO VI IMAGES
DEN HAAG - Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax zal het publiek in de 12e minuut stil staan bij het overlijden van 2 supporters van het Poolse Legia Warschau. Dat meldt de website North Side.
De supporters kwamen om bij een verkeersongeluk na de wedstrijd van hun club tegen Sporting Lokeren, in België. ‘Het verschrikkelijke nieuws dat 2 supporters van Legia zijn overleden door een ernstig verkeersongeluk heeft ons diep geraakt. Onze band met Legia is de laatste jaren vele malen sterker geworden’, zo schrijven de supporters op de site.
De ADO-fans herdenken ook Max de Lange, een ‘old firm FC Den Haag-supporter, die na een kort ziekbed is overleden. Verder krijgt het dochtertje van een andere ADO-fan ook speciale aandacht. Het meisje overleed vorige week toen ze werd geboren. Het ADO-publiek zal daarom in de 12e een applaus inzetten. Na een minuut klappen wordt You Never Walk Alone gezongen.

Live op Radio West

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax begint om 12.30 uur en is live te volgen via 89.3 Radio West. De uitzending rond de wedstrijd begint zondag om 11.00 uur.