Dj Asonn uit Honselersdijk tekent contract bij Afrojack

Sunnery James en dj Asonn Foto via Facebook
Sunnery James en dj Asonn Foto via Facebook
HONSELERSDIJK - De ster van dj Asonn uit Honselersdijk is rijzende, meldt mediapartner WOS. Sonny Grootscholten, zoals hij echt heet, zat al in de studio met Sunnery James en Ryan Marciano en tekende vorige week een contract bij Wall Recordings, het label van de internationaal succesvolle Afrojack.
Sonny is pas drie jaar bezig met muziek maken. Na anderhalf jaar draaien in de regio, waaronder in het Teejater in Naaldwijk, besloot hij het professioneler aan te pakken en zelf muziek te gaan produceren. Met succes dus.
Asonn besloot zijn muziek op te sturen naar verschillende labels en kwam via via ook terecht bij Afrojack. 'Hij stuurde eigenlijk meteen een mailtje terug met 'vette track, die moet ik hebben voor mijn label'', aldus de Honselersdijker, en zo geschiedde.

Reizend festival

Asonn heeft grotere ambities. 'Het liefst heb ik dat anderen in mijn voorprogramma staan.' Nu al reist hij de wereld rond met het festival Don't Let Daddy Know. Hij komt daarmee in tien tot twintig landen en treedt volgende maand samen met onder anderen Martin Garrix op in Mallorca.