Michiel Kramer (ex-ADO Den Haag) valt geblesseerd uit bij basisdebuut voor Feyenoord

Feyenoord: Michiel Kramer.
Feyenoord: Michiel Kramer. © Laurens Lindhout
DEN HAAG - Voor Michiel Kramer is zijn eerste wedstrijd als basisspeler bij Feyenoord uitgelopen op een teleurstelling. De spits moest zondag tegen Willem II kort na rust geblesseerd naar de kant.
Kramer greep naar zijn linkeronderbeen, na een luchtduel met Dries Wuytens. De lange spits, overgekomen van ADO Den Haag, moest per brancard van het veld en werd vervangen door Colin Kazim-Richards.
Hij had kort daarvoor een grote kans gemist op de openingstreffer in De Kuip. De Rotterdamse spits liet in de eerste helft ook al twee flinke mogelijkheden liggen. Na drie invalbeurten had Kramer voor het eerst een basisplaats gekregen van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Zivkovic

Tegenstander Willem II raakte ook zijn spits kwijt. Richairo Zivkovic moest zich al na twintig minuten laten vervangen vanwege een spierblessure.
UPDATE: Kramer kan opgelucht ademhalen. De blessure die de spits van Feyenoord zondag opliep lijkt mee te vallen. 'Op het eerste gezicht valt het mee', zei trainer Giovanni van Bronckhorst. 'Maar we krijgen maandag pas de echte diagnose. Laten we hopen dat het niet al te ernstig is.' Volgens Van Bronckhorst heeft Kramer een enkelblessure.