Snackbar Perry’s Place aan de Bikolaan in Delft overvallen door man met mes

DELFT - Voor de tweede keer in twee jaar staan de eigenaren van snackbar Perry’s Place aan de Bikolaan in Delft oog in oog met een overvaller. De dader staat op bewakingsbeeld.
De eigenaren zijn op donderdagavond 16 juli aan het werk in hun zaak. De vrouw is in de keuken bezig, de man staat achter de toonbank. Rond 21.30 uur komt een man de snackbar binnen. Het is meteen duidelijk dat het geen gewone klant is: hij heeft een capuchon en een donkere zonnebril op en klapt een mes open.
De overvaller geeft de eigenaar een witte plastic tas en eist al het geld uit de kassa. De man stopt wat geld in de tas, maar de overvaller wil meer. Dan verdwijnen ook de laatste tientjes in de tas. Met zijn buit vlucht de overvaller weg in de richting van de Derde Werelddreef. De snackbar ligt midden in een woonwijk. Tijdens de overval is het nog licht, dus er moeten getuigen zijn die de man hebben gezien.

Signalement overvaller

Het gaat om een blanke man met een licht gebruinde huid. Hij is 40 tot 50 jaar oud, 1.75 lang en heeft een tenger tot mager postuur. Hij had tijdens de overval een kleine, dunne snor en een dunne baard. Verder droeg hij een vierkante zonnebril, een grijze trui met capuchon en een donkere broek.

Herkent u hem of was u getuige?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl