Rijnsburgse Boys geen koploper door gelijkspel tegen IJsselmeervogels

RIJNSBURG - Geen winnaar bij Rijnsburgse Boys-IJsselmeervogels zaterdag. Tijdens het PSV-Ajax van het topklassevoetbal werd het 1-1. Beide doelpunten vielen al in de eerste tien minuten.
Ismael Celen kopte na drie minuten de 1-0 al binnen. De voorsprong was van korte duur want een paar minuten later scoorde Maikel de Harder 1-1. Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels gingen beiden op jacht naar de voorsprong. Doelman Richard van Nieuwkoop en de lat redden thuisploeg halverwege de tweede helft. Aan de andere kant kreeg Celen een hele grote kans, maar hij schoot in vrije positie hoog over. Ook Raily Ignacio kwam in scoringspositie. Resham Sardar kreeg rood, omdat hij met zijn elleboog in het gezicht van een IJsselmeervogels-speler kwam tijdens een kopduel.
Bij winst had Rijnsburgse Boys de koppositie in de topklasse kunnen overnemen. Nu staat de ploeg van Niek Oosterlee op de zesde plek in de topklasse. De achterstand op Katwijk, dat door de 1-6 overwinning op DVS '33 Ermelo de nieuwe lijstaanvoerder is, is twee punten.
Scoreverloop Rijnsburgse Boys-IJsselmeervogels 1-1 (1-1): 1-0 Ismael Celen, 1-1 Maikel de Harder.