VVSB kan man meer niet uitbuiten tegen Magreb '90

NOORDWIJKERHOUT - Zondagtopklasser VVSB blijft volgen in het spoor van de topploegen, maar had dit weekend nog dichterbij kunnen komen. De Noordwijkerhoutse nummer 4 hield een punt over aan het thuisduel met middenmoter Magreb '90 uit Utrecht (1-1). VVSB staat drie punten achter lijstaanvoerder AFC en heeft slechts één punt minder dan UNA en WKE.
Magreb '90 nam in de vijfde minuut een verrassende voorsprong op sportpark De Boekhorst. Oud-profvoetballer Moussa Kalisse uit Bodegraven scoorde na een knappe solo. Binnen tien minuten in de tweede helft trok VVSB de stand gelijk. Aanvoerder Vladimir Jozic schoot raak met een fraaie vrije trap.
De bezoekers speelden bijna tachtig minuten met tien man. In de twaalfde minuut moest Ismail Sardi het veld verlaten met een rode kaart.
Scoreverloop VVSB - Magreb '90 1-1 (0-1): 0-1 Moussa Kalisse (5'), 1-1 Vladimir Jozic (54').