Barbie en Michael stoppen met manager Jake: 'Er is totaal geen ruzie'

Barbie en Michael bij hun huwelijk in Den Haag
Barbie en Michael
DEN HAAG - Hij was de afgelopen jaren hun rots in de branding. Toch gaan Samantha en Michael van der Plas uit Den Haag, niet verder met hun manager Jake Hampel. Het contract eindigt op 31 december van dit jaar. 'Mijn werk zit erop', vertelt Jake.
In de verschillende realityseries, van
tot '
, van Barbie was Jake één van de vaste gezichten. Toch is volgens hem maar weinig kans dat er weer een realitysoap komt van het Haagse stel. '
en dan kun je niet heel veel commerciële zaken doen', legt Jake uit.
'Als RTL en de producent ook niet met plannen komen dan zit mijn werk er toch echt op', zegt Jake berustend. En ook bij Jake moet de kachel roken. 'Er moet geld verdiend worden.'  Bovendien weet hij niet waar een nieuwe realityserie over moet gaan, zegt hij bij RTL Boulevard.

'Wegen scheiden'

Heel erg lijkt Jake er niet mee te zitten dat het nu klaar is. 'Vroeg of laat gaan de wegen scheiden. En er is echt totaal geen sprake van ruzie', zegt hij. Bovendien is hij sinds 2011 veel onderweg geweest met de realityster. 'Ik ben sinds Oh Oh Cherso 3 niet meer in de zomer thuis geweest.'
Dat Jake stopt als manager van Barbie wil overigens niet zeggen dat hij niet meer op tv te zien is. 'Er zijn veel producenten geweest die met programma-ideeën kwamen. Maar die heb ik tot op heden naast me neergelegd. De kans dat ik weer op tv kom is denk ik 55 procent', vertelt Jake.

Niet op tv met Obese

Als hij met een programma op tv komt, zal dat niet over het afvallen gaan. 'Ik ben veertig kilo kwijt. De afvalrace gaat vrolijk verder, maar er zijn geen opnames geweest. Ik wilde niet meedoen aan iets als Obese. Ik wilde het afvallen lekker bij mezelf houden', legt hij uit.