Calla's in Den Haag beste regiorestaurant in eetgids Lekker

Borden opmaken in restaurant
Borden opmaken in restaurant
DEN HAAG - Restaurant Calla's in Den Haag is het hoogst genoteerde restaurant uit onze regio in het culinaire vakblad Lekker. Calla's staat in de restaurantgids op de 17e plaats. Dat is een plaats lager in vergelijking met vorig jaar.
In de top 50 van de Lekker, die maandagochtend bekend is gemaakt, staat slechts één ander restaurant uit deze regio. Dat is Seinpost op Scheveningen. Seinpost bezet de 37e positie.
Calla's krijgt complimenten voor de smetteloze inrichting en het voorkomende en goed geklede personeel, maar het eten mag van de juryleden 'ietsje spannender'.

'Nogal saaie ambiance'

Seinpost krijgt complimenten over het eten, maar minpunt is volgens de jury 'de nogal saaie ambiance': een 'steriele halfronde ruimte met veel licht en wit'. Vorig jaar stond Seinpost nog 35e in de Lekker-restaurantgids.
Het Haagse Han Ting Cuisine bezet in de Lekker de 73ste plaats, Kaagjesland in Reeuwijk staat op 78, Latour in Noordwijk op 79 en Hofstede Meerzicht in Zoetermeer eindigt op de 95ste positie.

Librije eerste

De Librije in Zwolle bezet de eerste plaats in de Lekker. Het restaurant van Jonnie Boer neemt de titel over van Manoir Inter Scaldes in Kruiningen. Dat restaurant was de afgelopen 2 jaar de nummer 1.