Prostituee Doubletstraat Den Haag bedreigd, mishandeld en beroofd door agressieve klant

De verdachte.
De verdachte. © Politie
DEN HAAG - Een prostituee uit de Haagse Doubletstraat wordt bedreigd, mishandeld en beroofd door een klant. De man staat op beeld en het slachtoffer heeft een heel specifiek kenmerk van hem gezien: een litteken van zijn borst tot aan zijn navel.
De man komt op donderdag 24 september rond 23.15 uur bij het raam van de vrouw. Ze komen een prijs overeen en de man gaat naar binnen. Als de afgesproken tijd voorbij is, wordt hij ineens agressief. Hij roept dat hij de vrouw gaat vermoorden en pakt haar bij haar keel. Hij slaat haar in haar gezicht en blijft haar bedreigen.
De vrouw roept dat de man weg moet gaan en dat doet hij uiteindelijk. Hij vertrekt met het geld dat hij haar had betaald en verzekert de vrouw dat hij haar later alsnog zal komen vermoorden. Voor de prostituee een ontzettend angstige situatie.

Groot litteken

Dankzij de camera’s in de Doubletstraat staat de man op beeld. Het gaat om een licht getinte man. Hij heeft kort zwart haar en hij droeg een lange zwarte jas en een zwart / grijze broek. Opvallend is dat de man een litteken heeft over zijn gehele borst tot aan zijn navel. Dat kan een belangrijk gegeven zijn voor mensen die hem kennen.

Herkent u de man?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl