ADO-directeur Wigt doet na financiële wanorde geen uitspraak over positie: Ik wacht tot 18 december

ADO-directeur Jan Willem Wigt
ADO-directeur Jan Willem Wigt met handen voor gezicht © Laurens Lindhout
DEN HAAG - ADO-directeur Jan Willem Wigt heeft zijn lot nog niet verbonden aan de financiële wanorde binnen de Haagse club. 'Of ik had gedacht om de handdoek te gooien? Ik wil sowieso 18 december afwachten. Daar wil ik me op focussen, daar ligt de oplossing voor korte termijn', aldus Wigt.
'De investeerder is de groot aandeelhouder, maar ik sta vooral voor de club. Ik zal de belangen dienen van United Vansen, maar ik ben hier vooral voor de club. Daar kan ik een voorbeeld aan toevoegen. Zoals jullie weten was er afgelopen zomer interesse in Rubilio Castillo, daar ben ik samen met Ton Rutgerink voor gaan liggen, omdat er geen garanties waren', waarmee Wigt doelt op het non-eu salaris en de aankoopsom van de spits uit Honduras.
Op 18 december moet meer bekend worden tijdens de algemene vergadering voor aandeelhouders. Wigt wil nog niet ingaan op de vraag wat hij doet als straks blijkt dat de investeringen uitblijven. 'Ik wil die beslissing nu niet nemen. Ik wacht die vergadering af.'

Alles over ADO in Studio Haagsche Bluf

Tijdens de radio-uitzending van Studio Haagsche Bluf kunnen luisteraars maandagmiddag meepraten over de financiële situatie bij ADO. Je kunt tussen 16.00 en 19.00 uur bellen met de studio via 070-3905454 of mailen naar studiohaagschebluf@omroepwest.nl.
Appen kan ook! App 'ADO' en je vraag dan naar 06 87 537 920.