Tussenstand Voedselbankactie dag 5; optreden O'G3NE en bonnen McDonald's en Domino's Pizza

Tussenstand dag 5: Samen voor de Voedselbank
Tussenstand dag 5: Samen voor de Voedselbank
DEN HAAG - Ruim 35.000 producten zijn dinsdag aan het einde van de dag geteld in de loods van Omroep West voor de actie Samen voor de Voedselbank. In een week tijd wordt er voor de 4.000 gezinnen in de regio van Omroep West die afhankelijk zijn van de Voedselbank houdbaar voedsel ingezameld.
In de studio van Omroep West trad O'G3NE op. Lisa, Amy en Shelley zongen het nummer The Power of Christmas. Presentator Fred Zuiderwijk trok door de regio en kreeg bij Domino's Pizza en bij McDonald's tegoedbonnen voor de voedselbank. (
Tekst loopt door na clip)


Presentatrice Nicolette Krul ging naar de brandweer. Die doneert kerstpakketten aan Samen voor de Voedselbank. De brandweerlieden van Haaglanden kunnen dit jaar kiezen. Ze krijgen van hun werkgever een kerstpakket en hebben twee opties: het pakket thuis onder de kerstboom zetten of het pakket (of een deel) doneren. De brandweer brengt vrijdag alle pakketten naar de loods van Omroep West.


Wat hebben we nodig:


De producten zijn in verschillende categorieën verdeeld. Er is nu vooral behoefte aan houdbaar zuivel en houdbaar broodbeleg. Ook kunnen we nog pasta, rijst en aardappelpuree (waar alleen water bij hoeft) gebruiken. Groente en fruit in blik en vlees en vis in blik zijn ook welkom.