West Wekker: Stormschade en herdenking omgekomen ADO-man Paul Beijersbergen

Archieffoto
Archieffoto
DEN HAAG - Goedemorgen. Hartelijk dinsdag! Het heeft maandagavond hard gewaaid in de regio en dat zorgde voor veel overlast. En vandaag wordt de omgekomen oud-ADO-topman Paul Beijersbergen herdacht in het Kyocera Stadion.
1.

Vooral dakpannen, bomen en overkappingen waren slachtoffers van de storm maandagavond. In Leiderdorp werd een scooterrijder van een pizzatent omver geblazen.
2. Duizenden damherten mogen afgeschoten worden in duinen bij Noordwijk
De damherten die in de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Noordwijk wonen, mogen worden afgeschoten. Dat hebben de Provinciale Staten van Noord-Holland maandag bepaald. De dieren zijn met teveel en veroorzaken overlast. Tegenstanders willen naar de rechter stappen.
3. Afscheid voormalig ADO-topman Paul Beijersbergen in het Kyocera Stadion
Voor de vorige week overleden ADO-man Paul Beijersbergen wordt dinsdag een afscheidsdienst gehouden in het Kyocera Stadion. Beijersbergen overleed precies een week geleden na een auto-ongeluk.
4. De natuur is van slag; narcissen schieten uit de grond
Het kan dan wel hard stormen, het blijft te warm voor de tijd van het jaar. De natuur heeft al lentekriebels. De narcis loopt ver voor op schema en komt al overal op. Officieel begint de lente pas over zes weken, maar daar trekt de natuur zich niets van aan.
Het weer: het wordt vooral bewolkt weer met buien. Het blijft ook behoorlijk waaien. Het wordt ongeveer 8 graden.