West Wekker: Hoger beroep tegen Anthony D. en sneeuwkettingenwedstrijd in Zoetermeer

West Wekker
West Wekker
DEN HAAG - Goedemorgen. Donderdag vandaag, de week is dus bijna te einde. Vandaag is ook de dag dat het hoger beroep in de zaak van Anthony D. begint. De jongen stak in 2014 zijn klasgenoot Wesley Hoek dood. En ga je bijna op wintersport? het is handig om te weten hoe je sneeuwkettingen om je banden legt.

1.

De advocaat van Antony D. , Hajé Weisfelt , is het niet eens met de straf die zijn cliënt heeft gekregen. De rechtbank oordeelde in april vorig jaar dat Anthony D. schuldig is aan moord.
2. Oefenen met sneeuwkettingen in Snowworld voor een veilige wintersport
Hoe leg je veilig en snel sneeuwkettingen om je banden. Bij Snowworld werd daar woensdagavond mee geoefend.
3. Politie houdt 34 mensen aan bij demonstraties tegen de Turkse premier Ahmet Davutoglu in Den Haag
De 34 arrestanten worden beschuldigd van verstoring van de openbare orde. De groep was aan het demonstreren tegen de komst van de Turkse premier Ahmet Davutoglu naar Den Haag, woensdagmiddag.
4. Gitaar van 225.000 euro te koop bij muziekwinkel op Scheveningen
Van dit specifieke model gitaar, een originele Gibson Les Paul uit 1960, zijn er maar 1600 gemaakt. En deze is volgens de eigenaar van Max Guitar Store op Scheveningen nog in perfecte staat. Koopje!
5. Rob Zwaard nieuwe fractievoorzitter CDA Midden-Delfland
Zwaard is de opvolger van Kees van der Vaart, die vorige week aftrad na het burgemeestersdebacle in de gemeente Midden-Delfland.
6. Weer Vanochtend is het rustig weer met een beetje zonneschijn, maar later kans op een lokale bui. Er waait een matige westenwind.