Geen kaarten meer te krijgen voor concert Bruce Springsteen op Malieveld Den Haag

DEN HAAG - De kaarten voor het concert van Bruce Springsteen op het Malieveld in Den Haag waren binnen anderhalf uur uitverkocht. De verkoop begon om 10.00 uur. Op de site van Ticketmaster staat dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. 'The Boss' treedt dinsdag 14 juni op met zijn 'The River Tour'.
Er kunnen 65.000 mensen op het Malieveld. Springsteen tourt met zijn E Street Band. Hij was in 2013 voor het laatst in Nederland.



De kaarten worden al meteen voor hoge prijzen aangeboden op Marktplaats en andere doorverkoopsites. Sommigen bieden de kaarten wel voor de normale prijs aan, maar fans willen er veel meer voor betalen.
Voor mensen die nog geen kaart hebben, niet getreurd. Concertorganisator Mojo Concerts laat op hun site weten dat er een 'kleine kans is dat door bijvoorbeeld productionele veranderingen extra kaarten vrijkomen'. Mojo adviseert hun site en sociale media goed in de gaten te houden.

In de wachtrij

Regiogenoten probeerden vrijdagochtend kaarten te krijgen en zaten voor het inmiddels bekende blauwe scherm met de witte cirkel.






Voor wie alvast in de Haagse stemming wil komen. Cabaretier Sjaak Bral zette dit hitje op Twitter.