Katwijk verliest bij Excelsior Maassluis en profiteert niet van puntenverlies Kozakken Boys

KATWIJK - Het had zo mooi kunnen zijn voor Katwijk. Winnen van Excelsior Maassluis en twee punten uitlopen op Kozakken Boys, dat gelijk speelde tegen DVS '33 Ermelo. Maar Katwijk verloor zelf ook, met 3-1.
In de topklasse staat Katwijk nog altijd op de eerste plek (41 punten). De voorsprong op Kozakken Boys (40 plek) is geslonken tot één punt. Hardenberg volgt op de derde plek met 38 punten. Spakenburg (37 punten) staat vierde.
Katwijk kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand in Maassluis. Jeffrey Jongeneelen maakte na een half uur gelijk. Hij schoot de bal via de onderkant van de lat raak. Helaas voor Katwijk scoorde Maassluis in een tijdsbestek van twee minuten twee keer.
Scoreverloop Excelsior Maassluis - Katwijk 3-1 (1-0): 1-0 Vincent van den Berg, 1-1 Jeffrey Jongeneelen, 2-1 Vincent van den Berg, 3-1 Kevin Vink.