VVSB verliest eervol met 3-0 van FC Utrecht, bekersprookje is voorbij

NOORDWIJKERHOUT - 74 minuten lang heeft VVSB woensdagavond stand gehouden tegen FC Utrecht. Maar in één minuut tijd scoorde de thuisploeg twee keer en was de halve finale in de KNVB Bekerwedstrijd gespeeld.
Een schot van Mark van der Maarel (FC Utrecht) werd door VVSB'er Peet van der Slot van richting veranderd. Daardoor kwam Utrecht in de 74ste minuut op gelukkige wijze op voorsprong. De 2-0 van Sébastien Haller viel een minuut later. In blessuretijd maakte Utrecht via Patrick Joosten 3-0.
Eredivisionist FC Utrecht kreeg heel veel kansen tegen de topklasser, maar Ruben Valk, de tweede doelman van VVSB (de eerste doelman keept niet de bekerwedstrijden, alleen competitieduels, red.) redde zijn ploeg een aantal maal op grandioze wijze.
Zelf kreeg VVSB ook twee goede kansen tijdens hun halve finale-wedstrijd in de KNVB Beker: één in de eerste helft (Vladimir Jozic) en één (Tommy Bekooij) in de tweede helft.
Scoreverloop FC Utrecht - VVSB 3-0 (0-0): 74' Peet van der Slot (eigen doelpunt), 75' Sébastien Haller, 3-0 Patrick Joosten.