Gewapende overval op avondwinkel in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN - Twee medewerkers van avondwinkel GoGo in Alphen aan den Rijn krijgen te maken met een overvaller. Eén van hen krijgt zelfs een paar klappen op zijn hoofd met een vuurwapen.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 8 maart. Meer zaken zijn
te vinden.
De winkel aan de Prins Bernhardlaan is elke dag tot middernacht open. Op zaterdag 27 februari om 23.45 uur zijn er twee medewerkers aanwezig. Een 21-jarige man is de vloer aan het dweilen en een 26-jarige vrouw staat achter de kassa.
Plotseling komt er een man binnen. Hij is helemaal in het zwart gekleed, heeft een sjaal voor zijn gezicht en hij heeft een vuurwapen bij zich. De medewerkers worden daarmee bedreigd en de overvaller roept dat ze de kassa moeten openmaken. De man krijgt een paar klappen op zijn hoofd met het wapen. Al het geld wordt uit de kassa gehaald en daarmee vertrekt de overvaller.

Signalement en vluchtroute

De overvaller is nog vrij jong. Hij is blank en zo’n 1.65 tot 1.70 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg een zwarte jas van het merk The North Face met capuchon, een zwarte broek, zwarte schoenen en hij had een blauwe sjaal voor zijn gezicht.
Na de overval rent hij vermoedelijk richting het treinstation van Alphen aan den Rijn, aan de overkant van de weg. Een getuige ziet rond die tijd iemand door de tunnel richting de wijk Kerk en Zanen rennen. Mogelijk is dat de overvaller geweest. Meldt u bij de politie als u hem ook heeft gezien voor of na de overval in de buurt van de avondwinkel.

Denkt u te weten om wie het gaat of was u getuige?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem