CDA gaat weer op zoek naar beste Haagse clubscheidsrechter

Archieffoto
Archieffoto
DEN HAAG - Het CDA in Den Haag gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste clubscheidsrechter. De partij wil daarmee de vele vrijwilligers die actief zijn in de sport waardering geven.
‘Vrijwilligers en vooral clubscheidsrechters verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet. Scheidsrechters zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht', aldus de partij.
Uit de verkiezing van de favoriete Haagse clubscheidsrechter komen twee winnaars. Eén wordt gekozen door de onafhankelijke jury en de ander door bezoekers die stemmen op de website die voor de verkiezingen in de lucht is gehesen.

Derde editie

In het weekeinde van 21 en 22 mei wordt bekendgemaakt wie de titel in de wacht heeft gesleept. Het is de derde keer dat het CDA de verkiezing organiseert. Voorgaande jaren was de verkiezing volgens de partij een groot succes. Er werden ruim twintig scheidsrechters aangemeld en meer dan 1.400 stemmen uitgebracht.
Clubscheidsrechters van alle Haagse sportclubs kunnen tot 13 april worden aangemeld op de website: www.haagseclubscheidsrechter.nl.