Dit is het programma van het Life I Live Festival tijdens Koningsnacht in Den Haag

© LIFE I LIVE Festival
DEN HAAG - Den Haag staat dinsdagavond weer in het teken van Koningsnacht. Het Life I Live Festival wordt dit jaar voor de zesde keer op rij georganiseerd in de binnenstad van Den Haag. Er worden bijna 200.000 feestvierders verwacht. Bekijk hier wat er te doen is in het Haagse centrum.
Bijna het hele muzikale spectrum komt voorbij op tien verschillende podia in de stad: soul, funk, blues, indie, garage, rock, roots, singer-songwriters, jazz en dance. Het feest barst los om 19.00 uur en tot 01.00 uur knalt de muziek uit de speakers.
Spinvis, Causes, Sabrina Starke en Saint Vincent geven onder anderen een optreden op één van de tien podia. Daarnaast zijn er in veel cafés in de Haagse binnenstad ook live-acts te zien.

Tijdschema

Podia Life I Live Festival 2016

'Ga met het ov of fiets naar Haagse centrum'

De organisatie roept festivalgangers op om met het openbaar vervoer of de fiets naar het centrum te komen. Grote delen van het centrum zijn vanaf 17.00 uur afgesloten voor al het autoverkeer.
HTM rijdt vanaf 18.00 uur met een aangepaste dienstregeling. Tram 1, 15, 16, 17 en bus 22 en 24 worden tijdens het Life I Live Festival omgeleid. De NS zet in de nacht extra treinen in richting Leiden, Rotterdam, Gouda en Utrecht.