De Kraaien en kinderplezier bij laatste seizoenswedstrijd van ADO Den Haag

De Kraaien bij ADO
De Kraaien bij ADO
DEN HAAG - ADO Den Haag pakt flink uit tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op zondag 8 mei. De Haagse rapformatie De Kraaien gat het publiek opzwepen en er zijn allerlei activiteiten voor de jeugdige fans. Zo mogen kinderen na de wedstrijd tegen SC Heerenveen het speelveld op.
Voor de wedstrijd (14.30 uur) kunnen de kinderen zich ook nog uitleven op luchtkussens, trampolines en een voetbalboarding op het Heldenplein en voor het supportershome. Deze activiteiten beginnen al om 12.00 uur.
Direct na de wedstrijd zal de Karel Jansen Trofee worden uitgereikt aan de beste speler, de topscorer en het talent van het jaar. Ondertussen worden er allerlei attracties klaargezet op het kunstgras en mogen de kinderen na de uitreiking het veld op.

Heracles - ADO Den Haag live op 83.3 FM Radio West

Komend weekend speelt ADO uit. Het eredivisieduel Heracles Almelo - ADO Den Haag is zondag vanaf 14.30 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. Jim van der Deijl en Bart Nolles doen verslag vanuit het Polman Stadion in Almelo. De uitzending begint om 14.00 uur.