Voorbeschouwing Heracles Almelo - ADO Den Haag: Fraser moet puzzelen voorin

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Henk Fraser moet puzzelen om zijn voorhoede op orde te krijgen voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De 49-jarige trainer kan namelijk niet beschikken over de geschorste Ruben Schaken en zijn beoogde vervanger Ludcinio Marengo is niet fit genoeg. 'Van der Heijden en Korte zijn ook mensen die kunnen beginnen', zegt Fraser tegen Omroep West.
ADO kan tegen Heracles niet beschikken over middenvelder Timothy Derijck. De 28-jarige Belg kan vanwege zijn contractsituatie niet in actie komen. Zijn vervanger is Thomas Kristensen. De Deen wil blijven en wil ook financieel inleveren, maar ADO heeft nog geen aanbieding gedaan. 'Ik hoop nog steeds dat er iets gaat gebeuren voor de laatste wedstrijd', aldus Kristensen.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag:


Heracles Almelo is aan bijzonder goed seizoen bezig. De ploeg van trainer John Stegeman bezet de zesde plek en dat is goed voor een play-offticket. De Almeloërs zijn zes wedstrijden op rij ongeslagen en de laatste keer dat Heracles thuis verloor was 28 februari. Toen was Roda JC met 0-5 te sterk.
Als trainer van ADO Den Haag heeft Fraser nog niet gewonnen van de Almeloërs. De laatste keer dat ADO in Almelo wist te winnen was nog onder Maurice Steijn op zaterdag 10 maart 2012. Toen was de Haagse formatie met 2-0 te sterk. Namens ADO scoorden Jens Toornstra en Charlton Vincento allebei één keer.

Mis niets van Heracles Almelo- ADO Den Haag en luister naar het live-verslag

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag is zondagmiddag vanaf 14.00 uur live te volgen via 89.3 FM Radio West. Verslaggevers Jim van der Deijl en Bart Nolles geven live commentaar bij de wedstrijd.
Scheidsrechter: Jeroen Manschot

Laatste seizoenen:

2015/2016:

ADO Den Haag - Heracles Almelo  0-1

2014/2015:

ADO Den Haag - Heracles Almelo  1-3
Heracles Almelo - ADO Den Haag  3-1

2013/2014:

ADO Den Haag - Heracles Almelo  0-3
Heracles Almelo - ADO Den Haag  1-0        

2012/2013:

ADO Den Haag - Heracles Almelo  3-1
Heracles Almelo - ADO Den Haag  3-3