Cardiff City-supporters azen op Feyenoord-speler Lex Immers: '3 à 4 miljoen'

DEN HAAG - Fans van Cardiff City lopen weg met Lex Immers. De Haagse huurling van Feyenoord heeft zich immens populair gemaakt door in zijn eerste elf wedstrijden gelijk vijf keer te scoren. Tijdens een bezoek van TV West Sport aan Wales is één ding duidelijk geworden: veel supporters hopen dat hij blijft.
'Hij is te goed voor de Championship, hij is een Premier League-speler', aldus een aanhanger van Cardiff City, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. 'Hij is een heel goede speler, ik hoop dat we hem kunnen contracteren. Voor twee, drie, vier miljoen denk ik dat we hem kunnen kopen', stelt een andere supporter.


Sunday Times-journalist Matthew Lloyd denkt dat Immers tussen de drie en vier miljoen pond moet kosten. Volgens hem is een scorende spits contracteren de 'hoogste prioriteit' voor manager Russell Slade. Die bevestigt dat Feyenoord en Cardiff in gesprek zijn. 'We kijken naar de mogelijkheden om hem over te nemen.'

Thuis bij Cardiff
Immers, die in januari zijn huurcontract tekende, liet eerder al weten zich thuis te voelen bij Cardiff City. Op Facebook werd afgelopen winter nog tevergeefs een supportersactie gestart om hem terug te halen naar ADO Den Haag. Na zijn loopbaan als profvoetballer heeft de organisator van The Hague Championship zich ten doel gesteld om te darten op het hoogste niveau.