Serie over bruiloft John Medley en Mijntje vanaf vrijdagavond op TV West

John Medley en zijn toekomstige vrouw Mijntje.
John Medley en zijn toekomstige vrouw Mijntje. © Omroep West
DEN HAAG - Hagenees John Medley gaat trouwen met zijn Mijntje en dat mag de hele wereld weten. Om al hun huwelijksvoorbereidingen te volgen zendt Omroep West vanaf vrijdag de serie 'De Medleys, op weg naar eeuwige trouw' uit.
De twee zijn nog maar sinds vorig jaar zomer bij elkaar. Mijntje kwam langs bij het radioprogramma van Medley bij Omroep West en het was liefde op het eerste gezicht.
En ze lieten er geen gras over groeien. Begin december ging Medley voor Mijntje op zijn knieën en kreeg ze een echte Haagse ring.

Een groen geel Haags matje

In de serie komen alle bruiloftsperikelen voorbij: van het uitkiezen van de taart, de bloemen, het vrijgezellenfeest, de tafelschikking en natuurlijk dé jurk.
Mijntje weet ook nog niet helemaal wat ze met haar kapsel wil. 'Ik denk dat ik matjes in mijn haar laat zetten, dan is m'n haar een beetje voller weet je.' Waarop Medley meteen lachend zegt: 'Een Haags matje'. En hij stelt ook meteen voor om het haar groen geel te maken. Maar dat vindt Mijntje meer iets voor hem: 'Doe jij dat maar!'

Elke vrijdag op TV West

'De Medleys, op weg naar eeuwige trouw' is vanaf 13 mei elke vrijdag te zien vanaf 17.00 uur op TV West en wordt elk uur herhaald.