Getuige filmt verdachten van mishandeling en bedreiging in Pijnacker

PIJNACKER - Op het moment dat een 19-jarige man uit Pijnacker thuis komt, wordt hij door twee mannen mishandeld en bedreigd met een mes en een ploertendoder. Een getuige heeft een filmpje van de verdachten gemaakt.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 5 juli. Meer zaken zijn
te vinden.
De man stapt op zaterdag 19 maart op de Rivierenlaan uit zijn auto. Op het moment dat hij naar zijn huis loopt, wordt er aan zijn jas getrokken. Er staan twee mannen die hij niet persoonlijk kent, maar die hij wel eens ergens heeft gezien. Ze beschuldigen hem ergens van en komen verhaal halen.
De vader van het slachtoffer komt er ook bij en er ontstaat een woordenwisseling. Daarbij geeft één van de mannen de 19-jarige een harde vuistslag in zijn gezicht. Bovendien wordt hij bedreigd met een mes en een ploertendoder. Ze dreigen dat ze hem nog wel op komen zoeken en dat hij altijd achterom zal moeten kijken.

Getuige maakt filmpje

De vader van het slachtoffer weet de situatie te sussen en de mannen gaan weg. Intussen heeft een getuige een filmpje gemaakt waarop de twee aardig zijn te zien. De man die het best in beeld is, is blank, 20 tot 25 jaar oud zo'n 1.80 meter lang. Hij heeft kort blond haar, een smal postuur en hij droeg een zwarte jas, een beige broek en donkere schoenen.
De andere heeft een getinte huidskleur, is ook 20 tot 25 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een blauw petje, heeft wat langer haar en hij droeg een zwarte jas en een spijkerbroek.

Herkent u de mannen?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem