Zinderende slotfase bezorgt FC Lisse tweede overwinning

LISSE - De tweede overwinning van FC Lisse is een feit. Na de fraaie 2-1 overwinning op Quick Boys vorige week, werd Jong FC Volendam zaterdagmiddag in een zinderende slotfase met 1-2 verslagen.
In het Noord-Hollandse vissersdorp was het spel in het eerste bedrijf niet verheffend. Kansen werden nauwelijks gecreëerd en dus was het niet raar dat er na driekwartier spelen een ruststand van 0-0 op het scorebord stond.

Knullig

Na rust kwamen de bezoekers op een zeer knullige manier op een 1-0 achterstand. In een ongevaarlijke situatie was er miscommunicatie tussen FC Lisse-doelman Brian van der Werff en verdediger Niels Buijs. Die laatste verraste de Lissese keeper, waarna zij beiden de bal in eigen doel zagen rollen.
Lange tijd leek FC Lisse richting de eerste nederlaag van het seizoen te gaan, maar vlak voor tijd trok Rik Vermeulen de score gelijk. Een punt, daar konden ze waarschijnlijk dus wel mee leven in Lisse, maar nog geen twee minuten later was het opnieuw Vermeulen die de doelman van de thuisploeg wist te verschalken en zijn ploeg hiermee dus de tweede overwinning bezorgde.
Scoreverloop Jong FC Volendam - FC Lisse 1-2 (0-0): 1-0 Buijs (eigen doelpunt), 1-1 Vermeulen, 1-2 Vermeulen