Rijnsburgse Boys krijgt eerste tikje van het seizoen

RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys is er niet in geslaagd de koppositie in de Derde Divisie te behouden. De Rijnsburgers gingen in Spakenburg aan de rode kant van de Westmaat met 2-1 onderuit tegen IJsselmeervogels.
Na twee overwinningen is het de eerste nederlaag van het seizoen voor de ploeg van trainer Pieter Mulders. Na een gelijkwaardige eerste helft kwam Rijnsburgse Boys op voorsprong. Jeffrey Jongeneelen tekende met zijn derde goal in het geel-zwarte shirt voor de openingstreffer.

Turbulent

Een ietwat rustige tweede helft eindigde turbulent. IJsselmeervogels moest verder met tien man en was inmiddels op gelijke hoogte gekomen. Met een man minder wist de thuisploeg uiteindelijk toch een overwinning uit het vuur te slepen. Het was zuur voor Rijnsburg, maar het zag daarnaast ook Donny Verdam met rood (twee keer geel) vertrekken.
Scoreverloop IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys 2-1 (0-0): 0-1 Jongeneelen, 1-1 Grot, 2-1 Burgerhout
Bijzonderheden: Rood Sherwin Grot (IJsselmeervogels), Donny Verdam (Rijnsburgse Boys)