Scheveningen niet meer foutloos in Derde Divisie

DEN HAAG - De eerste nederlaag voor Scheveningen in de Derde Divisie is een feit. Na twee overwinningen op rij ging de ploeg van trainer John Blok zaterdagmiddag met tien man met 1-5 onderuit tegen ODIN '59.
Het was uiteindelijk een nederlaag voor Scheveningen die zeker niet nodig was geweest. Beide ploegen gingen met een gelijke stand de rust in: 1-1. Via een fraaie halve omhaal zette Jim Hulleman de bezoekers op voorsprong. Het feestje van de ploeg uit Heemskerk duurde echter niet lang, want Michael Ros had nog geen minuut later de gelijkmaker op het hoofd.

Achterstand

Na rust kwam Scheveningen opnieuw op achterstand. Een klein dompertje, maar de afgelopen drie wedstrijden bewezen de mannen van trainer Blok in staat te zijn een achterstand om te buigen. Tegen Jong FC Groningen, SteDoCo en GVVV (KNVB-Beker) kwam Scheveningen telkens achter te staan, maar de wedstrijden eindigden altijd in het voordeel van de groen-witten. Tegen ODIN '59 ging dit echter niet op. Na een rode prent van Ruben Koorndijk nam ODIN het heft in handen en breidde het de marge uit naar 1-5.
Scoreverloop Scheveningen - ODIN '59 1-5 (1-1): 0-1 Hulleman, 1-1 Ros, 1-2 Meijer, 1-3 Seijs, 1-4 Klijbroek, 1-5 Boekel
Bijzonderheid: Rode kaart Ruben Koorndijk (Scheveningen)