Dit weekeinde enorme verkeersdrukte in en om Den Haag, wij bereiden je vast voor

REGIO - Er dreigt zaterdag en zondag een enorme verkeersdrukte te ontstaan in en om Den Haag, vanwege werkzaamheden en allerlei evenementen. Zo zijn er de Tinadag op Duinrell, de Vredesloop en het concert van DI-RECT in het Kurhaus. Deelnemers aan de Vredesloop worden opgeroepen niet met de auto te komen. Wij zetten alles voor je op een rijtje.

A12 Zoetermeer - Prins Clausplein
Rijkswaterstaat vervangt het asfalt van de A12 tussen Zoetermeer en knooppunt Prins Clausplein. De weg is tot maandag 05.00 uur. Verkeer op de snelweg richting Den Haag kan omrijden via de N11 en de A4 of via de A12 en A13.

Verkeersmaatregelen Tinadag
In Duinrell in Wassenaar vieren ze zowel zaterdag als zondag de 25ste Tinadag. De gemeente Wassenaar waarschuwt voor grote drukte het hele weekend op de wegen rondop het Wassenaarse pretpark. Er worden verkeersregelaars ingezet en er rijden pendelbussen tussen Den Haag CS en Duinrell. Deze hebben ontheffing om via de Jagerslaan te rijden.

LEES OOK: Gestrande meisjes na ongeluk op A4 alsnog naar Tinadag dankzij politiewagen uit Rijswijk

Vredesloop Den Haag
Rondom het Vredespaleis wordt zaterdag voor de vierde keer de Vredesloop Den Haag gehouden. De organisatie roept mensen op met de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenemen te te komen. Er is geen parkeerruimte en de bereikbaarheid is slecht. De start en finish liggen op de Groot Hertoginnelaan. Het gebied rondom het Vredespaleis is gedurende de dag afgesloten voor verkeer.

Deel dit artikel:

Reageren