West Wekker: Alle regioploegen door in KNVB Beker en voetganger aangereden door tram in Den Haag

DEN HAAG - Goedemorgen! Voordat jij je donderdag begint praten wij je bij met het laatste nieuws. In Den Haag is een voetganger woensdagavond aangereden door een tram. En alle regioploegen zijn door naar de volgende ronde van de KNVB Beker.

1. Voetganger aangereden door tram in Den Haag
Op de Koninginnegracht in Den Haag is woensdagavond een man aangereden door een tram. Volgens de politie was de man aanspreekbaar, maar zat hij zodanig vast onder de tram dat de brandweer lang de tijd nodig had om hem te bevrijden.

2. Alle regioploegen door naar volgende ronde KNVB Beker
De regioploegen die gisteravond voor de KNVB Beker in actie kwamen, zijn allemaal door naar de volgende ronde. ADO Den Haag, Katwijk en VVSB slaagden erin hun tegenstanders te verslaan. Voor ADO was dat voor het eerst sinds een aantal jaar weer dat de volgende ronde behaald werd.

3. Patiëntjes Sophia Kinderziekenhuis geven tekeningen aan ADO-supporters als dank voor knuffels
Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam heeft woensdag de supporters van ADO Den Haag bedankt voor de onvergetelijke actie tijdens de wedstrijd ADO-Feyenoord op zondag 11 september.

4. Grote varkensstal Woubrugge breidt uit vlakbij Ter Aar
Een varkensstal in Woubrugge wordt verplaatst naar de rand van Ter Aar om daar te kunnen uitbreiden. In de Provinciale Statencommissie van Zuid-Holland in Den Haag bleek een meerderheid voor de verplaatsing en uitbreiding te zijn.

5. ....

Weer
Vandaag is er eerst nog wat zon, daarna komt er meer bewolking. Bij een Z-ZW wind van 2-4 Bft wordt het dan 21°-22°.


Meer over dit onderwerp:
WEST WEKKER
Deel dit artikel:

Reageren