Te koop maar onbetaalbaar: Dit zijn de 3 duurste huizen die in Den Haag te koop staan

© Archief
DEN HAAG - Is er net een erfenis vrij gekomen van een verre oom in Canada of vind je het heerlijk om groots te dromen? Dit zijn de duurste huizen die op dit moment te koop staan in Den Haag.
In het hart van het Van Stolkpark van Den Haag ligt aan de
. Een karakteristieke monumentale villa in eclectische stijl gebouwd. De villa is door de huidige bewoners in 1998 volledig in oude glorie gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Voor slechts 4,2 miljoen is dit stulpje helemaal van jou.
Acht slaapkamers en vier badkamers heeft 'Villa Ten Rande' op de Carnegielaan. Het is een zeer indrukwekkende vrijstaande stadsvilla en is ook nog eens een rijksmonument. Deze uniek vrijstaande villa met een gebruiksoppervlakte van circa 750m²  staat op een perceel van circa 1.955 m² eigen grond in de lommerrijke ambassadewijk Zorgvliet. Wil jij genieten van de prachtig aangelegde, zonnige tuin met diverse terrassen? Leg dan 3.795.000 euro neer. Bekijk vooral ook de immense vijver met fontein.

Nummer 1

Het duurste Haagse huis dat te koop staat is op dit moment het monumentale pand aan de Willemstraat 84: 4.850.000 euro. Het huis bestaat uit 5 lagen. Eén van deze lagen is een privé-parkeergarage van 140m² die je kunt bereiken met een autolift(!). Het enige nadeel is dat het huis niet over een tuin beschikt. Je moet het doen met een patio van 60m².