Rijnsburgse Boys pakt op nippertje punt bij Jong FC Volendam

RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft in de Derde Divisie zaterdagmiddag nipt een punt gepakt tegen Jong FC Volendam. Diep in de blessuretijd kregen de Rijnsburgers een penalty toegewezen, waaardoor er op het nippertje gelijk werd gespeeld: 3-3.
Na een klein kwartiertje spelen kwamen de 'Uien' op voorsprong in het vissersdorp. Jorn van Lunteren tekende via een fraaie aanval voor de 0-1. Van Lunteren startte aanvankelijk niet in de basis, maar vlak voor aanvang van het duel haakte Jeffrey Jongeneelen geblesseerd af. Coach Pieter Mulders zag in Van Lunteren de man die hem moest vervangen en met een treffer voldeed hij aan de verwachtingen. Voor rust had de marge van de Rijnsburgers groter kunnen zijn, maar het vizier stond niet echt op scherp.

Doelpuntenregen

Waar er in de eerste helft slechts één treffer genoteerd kon worden, was dat na de pauze wel anders. Jong FC Volendam kwam na een minuut spelen in de tweede helft snel langszij, maar via een strafschop van Marvin Wijks kwam Rijnsburg weer op voorsprong. De bezoekers mochten daar echter niet lang van genieten, want Enzo Stroo, ook verantwoordelijk voor de eerste goal van de thuisploeg, bracht de stand weer gelijk: 2-2.
Invaller Jason Stekkel leek de winnende treffer op de pantoffel te hebben, maar diep in de blessuretijd kreeg Rijnsburg opnieuw een penalty toegewezen. Wijks faalde ook de tweede keer niet: 3-3.
Scoreverloop Jong FC Volendam - Rijnsburgse Boys 3-3 (0-1): 0-1 Van Lunteren, 1-1 Stroo, 1-2 Wijks (strafschop), 2-2 Stroo, 3-2 Stekkel, 3-3 Wijks (strafschop)