Quick Boys flink onderuit tegen VVOG; gifbeker moest helemaal leeg

KATWIJK - Quick Boys heeft zaterdagmiddag flink geklop gehad van VVOG. In Katwijk gingen de blauw-witten met 1-5 onderuit.
Quick Boys kende een pijnlijke start op het eigen veld. VVOG-topscorer Jeremy de Graaf tekende voor de openingstreffer na een fout van Quick Boys-doelman Martijn de Zwart. De bal stuiterde over de keeper heen, waarna De Graaf er als de kippen bij was om te profiteren. Een domper voor de Katwijkers, maar dat was niet het enige wat tegen zat. De Zwart raakte geblesseerd bij de treffer en kon niet op eigen kracht het veld af. Gelukkig werd het leed voor Quick Boys iets verzacht nadat Wesley de Klein via een eigen doelpunt de 1-1 op het scorebord zette. De Graaf stelde namens VVOG echter al snel weer orde op zaken: 1-2.

Gifbeker

Aan De Graaf heeft VVOG een hele goede. De aanvaller is niet voor niets topscorer en ook in Katwijk liet hij zijn klasse zien. Hij zette zijn ploeg na de thee snel op 1-3 en daarmee werd het alsmaar erger voor Quick Boys. De Graaf tekende ook nog voor de vierde goal van de bezoekers. De laatste treffer van de Harderwijkers viel uit een strafschop: 1-5.
Scoreverloop Quick Boys - VVOG 1-5 (1-2): 0-1 De Graaf, 1-1 De Klein (eigen doelpunt), 1-2 De Graaf, 1-3 De Graaf, 1-4 De Graaf, 1-5 Vossevelt (strafschop)