Kevin Pompen is beste stagiair van Den Haag

Haagse stageprijzen voor het eerst uitgereikt
Haagse stageprijzen voor het eerst uitgereikt © CDA Den Haag
DEN HAAG - Kevin Pompen is verkozen tot beste stagiair van Den Haag. Hij kreeg de prijs maandag uit handen van onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven en de raadsleden Desh Ramnath en Michel Rogier. Pompen liep stage bij Van Gils Automotive en dit bedrijf had meteen een verrassing voor hem: hij kreeg een baan aangeboden.
Kevin Pompen is volgens de jury de beste stagiair omdat hij zichzelf extra uitdagingen oplegde tijdens zijn stage. Zo haalde de leerling van de Inspecteur S. de Vriesschool op eigen initiatief een vorkheftruck-certificaat. Of hij op de aanbieding van zijn stagebedrijf ingaat om daar te gaan werken, is onduidelijk.
Van Gils Automotive viel zelf ook in de prijzen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot beste stageplek van Den Haag. De jury vindt dat het bedrijf in auto-onderdelen stagiaires veel kansen biedt om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Bij Van Gils Automotive wordt in het verlengde van school meegedacht over leerdoelen.

Volgend jaar weer

De Haagse stageprijzen zijn een initiatief van CDA'ers Ramnath en Rogier. De pijzen worden vanaf dit jaar jaarlijks uitgereikt.