FC Lisse dankzij late goal langs FC Rijnvogels

REGIO - FC Lisse heeft zaterdagmiddag op het nippertje drie punten gepakt tegen FC Rijnvogels. Op bezoek in Katwijk werd het 1-2 voor de koploper van de Derde Divisie.
FC Lisse had in de beginfase van de wedstrijd het initiatief, maar het was FC Rijnvogels dat in eigen huis op voorsprong kwam. Clubtopscorer Arno Dijkstra mocht vanaf elf meter aanleggen en faalde niet. Met deze goal zette hij de teller op acht doelpunten en is hij op dit moment ook topscorer van de Bollenstreek. Na de 1-0 kwam Rijnvogels wat beter in het spel en werden er aan beide kanten flink wat kansen gecreëerd.

Twijfelgevalletje

Net als in de beginfase van de eerste helft was het Lisse dat na rust scherper oogde. Martin van Eeuwijk zorgde een half uur voor tijd voor de gelijkmaker, maar dat was een twijfelgevalletje. Was de bal wel of niet over de lijn. De grensrechter vond van wel en wees de bezoekers een doelpunt toe. Vlak voor tijd was FC Lisse nog een keer trefzeker. Roel de Goede nam de winnende goal voor zijn rekening: 1-2.
Scoreverloop FC Rijnvogels - FC Lisse 1-2 (1-0): 1-0 Dijkstra (strafschop), 1-1 Van Eeuwijk, 1-2 De Goede