Duur puntverlies voor Scheveningen tegen IJsselmeervogels

DEN HAAG - Scheveningen heeft zaterdagmiddag duur puntverlies geleden tegen IJsselmeervogels. In eigen huis ging de formatie van John Blok op het nippertje onderuit: 1-2.
Scheveningen was vooral in de beginfase van de wedstrijd gevaarlijk. Rensy Barradas en Mehmet Aldogan zorgden vroeg in het duel voor twee gevaarlijke situaties, maar hun inzetten belandden niet in het doel. De thuisploeg was de betere partij, maar bij rust stond er toch een tussenstand van 0-0 op het scorebord.

Op het nippertje

In de tweede helft konden er vlak voor tijd nog wat goals genoteerd worden. IJsselmeervogels-speler Bryan Burgerhout nam tien minuten voor tijd de 0-1 voor zijn rekening. Tim Peters trok de score nog gelijk, maar Sherwin Grot tekende in de blessuretijd voor de winnende treffer. Zo nam IJsselmeervogels dus op het nippertje de volle buit mee naar huis.
Scoreverloop Scheveningen - IJsselmeervogels 1-2 (0-0): 0-1 Burgerhout, 1-1 Peters, 1-2 Grot