Doelpuntenmaker Duplan ziek na remise tegen Roda: ‘Er was niets aan de hand voor ons’

ADO-speler Edouard Duplan is blij met zijn doelpunt
ADO-speler Edouard Duplan is blij met zijn doelpunt © Laurens Lindhout
DEN HAAG - Edouard Duplan was er na afloop ziek van. Ziek van de remise tegen Roda JC. Bijna de gehele tweede helft stonden de groengelen voor tegen de Limburgers, maar vier minuten voor tijd zag ADO de gelijkmaker binnenvliegen: 1-1. ‘Ze moeten echt blij zijn met een punt’, reageerde Duplan zichtbaar gefrustreerd na afloop.
‘Ik ben er echt ziek van’, aldus Duplan. ‘Wij zijn de sterkere ploeg geweest en moesten zelf de doelpunten maken. Er was niets aan de hand.’ ADO kwam vlak voor rust via een doelpunt van Duplan op voorsprong. Na de thee kregen de Hagenaars dotten van kansen, maar ze verzuimden de marge te vergroten.