Basketbal: ZZ Leiden geeft goede seizoensstart vervolg tegen Shooters Den Bosch

ZZ Leiden-coach Paul Vervaeck
ZZ Leiden-coach Paul Vervaeck © Orange Pictures
LEIDEN - De basketballers van ZZ Leiden hebben hun goede seizoensstart zaterdagavond een vervolg gegeven. In de eigen Vijf Meihal waren de mannen van coach Paul Vervaeck met 66-56 te sterk voor het Brabantse Shooters Den Bosch. Na de rust sloegen de Leidenaren genadeloos toe.
Met een punt meer dan Den Bosch in de rust (37-36), ging het voor de pauze zeer geleidelijk op. De Brabanders begonnen zelfs sterker, maar via een 18-5 kwart na de rust pakten de Leidse basketballers echter de voorsprong. Shooters Den Bosch wist de schade in het laatste kwart niet meer te herstellen.

Ups en downs

Aanvallend valt er bij ZZ Leiden nog wel wat nog wel wat te verbeteren. ‘Dat heeft tijd nodig’, zegt Vervaeck op de clubsite. ‘Dat gaat gepaard met ups en downs. Tegen Den Bosch was het weer beter dan de vorige wedstrijden.’