West Wekker: Pittige loting ADO Den Haag in KNVB Beker en Haags bedrijf lekt gegevens 180 studenten

De supporters van VVSB vieren feest
De supporters van VVSB vieren feest © Orange Pictures
DEN HAAG - Goedemorgen. Nog één dagje werken en dan is het weer weekend! Vandaag word je wakker met het nieuws dat ADO Den Haag in de achtste finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord speelt in De Kuip. En een Haags bijlesbedrijf lekt ID-kaarten en diploma's van 180 studenten.
1.

Een zware loting voor ADO Den Haag in de achtste finales van de KNVB Beker. De Haagse club neemt het in De Kuip op tegen Feyenoord. Jodan Boys gaat in Arnhem op bezoek bij Vitesse en VVSB gaat in Volendam een plekje in de kwartfinales proberen te bemachtigen.
2. 'Haags bijlesbedrijf lekt ID-kaarten en diploma's 180 studenten'
Bijlesbedrijf DiplomaNu uit Den Haag heeft 180 kopieën van identiteitsbewijzen gelekt van studenten die bijles gaven. Het lek kan ervoor zorgen dat er identiteitsfraude wordt gepleegd met de gegevens.
3. Nabestaanden Ingrid Visser en Lodewijk Severein verbijsterd: 'Oordeel jury uiterst teleurstellend'
De families van Ingrid Visser en Lodewijk Severein zijn verbijsterd door het donderdag uitgesproken oordeel van de jury in het moordproces. Twee verdachten werden schuldig bevonden aan de moord op de volleybalster uit Zevenhuizen en haar partner, maar twee anderen ontspringen de dans.
4. Bijna Halloween… 13 doodenge uittips voor jong en oud
Dit weekend staat in het teken van het griezelfeest van het jaar: Halloween. Omroep West heeft 13 griezelige activiteiten voor jong en oud in de hele regio voor je op een rijtje gezet!
Weer
Het blijft zacht voor de tijd van het jaar: de temperatuur komt vrijdag uit op 14 of 15 graden. De zon laat zich niet zoveel zien en er is kans op wat lichte (mot)regen. In het weekend blijft het rustig weer met bewolking. De temperatuur komt dan uit tussen de 14 en 16 graden.
Vanavond op TV West
In het programma Trots! bijzondere verhalen van mensen die enorm trots zijn op zichzelf of iemand anders. Presentator Johan Overdevest zet ze in het zonnetje. De Ghanese Hammond is trots op zijn vrouw, ook uit Ghana. Ze staat altijd voor hem en de kinderen klaar. Elf jaar hebben ze een relatie op afstand gehad, maar sinds 2011 zijn ze herenigd. Monica’s restaurant ‘da Braccini’ in Den Haag werd onlangs uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurant van Nederland. Monica’s vader is apetrots op haar. En we zien de bijzondere stropdassencollectie (9000 stuks!) van Wim en Marja Tas.
Trots! is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. Natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.
Ben je zelf trots op iets of iemand? Aanmelden kan via trots@omroepwest.nl