FC Rijnvogels incasseert nederlaag tegen beloften FC Volendam

KATWIJK - FC Rijnvogels heeft in eigen huis tegen de beloften van FC Volendam een nederlaag geleden. De formatie van coach Hein van Heek deed qua spel niet veel onder voor de Volendammers, maar delfde wel het onderspit: 1-2.
In de eerste twintig minuten van het duel vielen er wat kleine kansjes te noteren op de Kooltuin. Beide ploegen waren in evenwicht, maar het waren de bezoekers uit Volendam die de voorsprong namen. Via een vrije trap vanaf ongeveer dertig meter van het vijandelijke doel schoot Jermano Lo Fo Sang de 0-1 binnen. Direct daarna was Rijnvogels gevaarlijk, maar een inzet van de Katwijkers kon net van de lijn gehaald worden.
Na rust beloofde het vertoonde spel van Rijnvogels veel goeds. De ploeg van coach Van Heek begon fel en er stonden nog geen drie minuten op het scorebord toen Arno Dijkstra via een hoekschop de gelijkmaker binnenkopte. Vlak daarvoor was de aanvaller ook al dichtbij, maar toen zag hij zijn inzet tegen de paal belandden.

Kansen over en weer

Toch kregen de rood-witten na de gelijkmaker weer een doelpunt om de oren. Enzo Stroo rondde na een prima aanval goed af. Ondanks flink wat kansen over en weer, was zijn goal ook de winnende treffer: 1-2.
Scoreverloop FC Rijnvogels - Jong FC Volendam 1-2 (0-1): 0-1 Lo Fo Sang, 1-1 Dijkstra, 1-2 Stroo