Samir El Moussaoui redt punt voor Scheveningen bij ASWH

DEN HAAG - Scheveningen heeft op het nippertje een punt gepakt bij ASWH. Lang stond de ploeg van John Blok op een 1-0 achterstand, maar vlak voor tijd kwam Scheveningen langszij: 1-1.
Het werd in Hendrik-Ido-Ambacht al snel duidelijk dat beide teams weinig voor elkaar onder deden. Toch bewees de thuisploeg effectiever te zijn. Tien minuten voor rust prikte Robbert Olijfveld de 1-0 binnen na een goede pass van Peter de Lange. Niet veel later kreeg Scheveningen ook een grote kans, maar de bal ging er net niet in.
In het tweede bedrijf ging Scheveningen op zoek naar de gelijkmaker. Vlak voor tijd werd deze ook gemaakt. Samir el Moussaoui scoorde en redde zo met slap spel een punt voor zijn elftal.
Scoreverloop ASWH - Scheveningen 1-1 (1-0): 1-0 Olijfveld, 1-1 El Moussaoui