Giovalli Serbony helpt VVSB in blessuretijd aan zege op HHC Hardenberg

VVSB: Frans van Niel, Giovialli Serbony, Maikey Parami en Tomas Tavilla.
VVSB: Frans van Niel, Giovialli Serbony, Maikey Parami en Tomas Tavilla. © Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft zaterdag gewonnen van HHC Hardenberg. In blessuretijd was het Giovalli Serbony die zijn rentree maakte na een blessure en de 1-0 maakte.
Het was een wedstrijd waarbij hoogtepunten in de eerste helft spaarzaam waren, maar waar VVSB vooral na rust enorme kansen kreeg op de openingstreffer. Maikey Parami was drie keer heel dicht bij en doelpunt, maar de doelman van HHC vraagt zich nog steeds af hoe hij sommige van die ballen eruit kon halen. Tot Giovalli Serbony in blessuretijd alsnog scoorde.
VVSB staat na vijftien wedstrijden op de achtste plek in de Tweede Divisie met 22 punten.
Scoreverloop VVSB - HHC Hardenberg 1-0 (0-0): 1-0 Serbony.