Muziekkroeg Parkroad Café geopend in Den Haag

DEN HAAG - De gloednieuwe Haagse muziekkroeg Parkroad Café aan de Nobelstraat is vrijdagavond geopend. En niet zomaar een muziekkroeg: in de kelder van het café wordt elke vrijdag een radio-uitzending vol live muziek gemaakt.
, opende de zaak, maar er maakten meer bekende artiesten hun opwachting. Naast Neeley kwamen zanger Boris en soul sisters Berget Lewis en Aischa Gill de opening van het café vieren.


'De artiesten kunnen elkaar hier ontmoeten, onder het genot van een lekker drankje en goede muziek, en hun eigen muziek laten horen', zegt Erik Kuylaars, één van de initiatiefnemers. Zo'n ontmoetingsplaats is volgens hem ook wel nodig in de hofstad. 'We hopen dat het een muzikaal mekka wordt hier.'

Live muziek

Naast dat er elke vrijdag een Parkroad Café-uitzending vol live muziek komt vanaf deze locatie, willen de mannen ook daarbuiten bands programmeren in de kelder.
Het café is open van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 01.00 uur. Er is geen keuken, maar wel een deal met horecagelegenheden in de directe omgeving. Zo kun je dus toch eten bestellen in het café, dat zelf geen keuken heeft.
Omroep West zond de opening van het café live uit op Facebook: