Droomtransfer Kastaneer naar Mainz van de baan

Gervane Kastaneer heeft last van zijn oog na een bal in het gezicht
Gervane Kastaneer heeft last van zijn oog na een bal in het gezicht © Soccrates Images
DEN HAAG - De droomtransfer van Gervane Kastaneer naar het Duitse 1. FSV Mainz 05 is van de baan. De oogblessure die de speler van ADO Den Haag in het duel tegen PEC Zwolle opliep is de boosdoener. Volgens Duitse specialisten is de aanvaller namelijk voorlopig nog niet inzetbaar.
Kastaneer liep de
op nadat hij een bal tegen het hoofd had gekregen. Het was zo ernstig dat de jonge speler er zelfs aan geopereerd moest worden. Het feit dat hij voorlopig nog niet kan spelen is voor de Duitse Bundesliga-club genoeg reden om af te zien van de transfer.
Eerder deze maand kwamen ADO Den Haag en Mainz al tot een akkoord, maar een paar dagen later zag de Haagse club opeens af van de transfer. Directeur Mattijs Manders zou door de Raad van Commissarissen zijn teruggefloten, omdat het bedrag wat de club zou ontvangen te laag was. Toch gingen beide clubs weer met elkaar om de tafel, maar de oogblessure gooit nu uiteindelijk roet in het eten.

Transfervrij

Nu de transfer niet doorgaat, loopt ADO Den Haag enkele tonnen mis. Kastaneer beschikt over een aflopend contract en is na dit seizoen transfervrij.